Emily Burghelea a născut un băiețel. Vedeta, mamă pentru a doua oară: “Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10”

“Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami”

Emily Burghelea a născut un băiețel. Cunoscuta blondă a devenit mamă pentru a doua oară vineri seară. La scurt timp după ce micuțul a venit pe lume vedeta a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Emily Burghelea a născut un băiețel: “Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami”

Emily Burghelea a povestit pe pagina sa de Instagram că a născut abia după ce soțul ei, Andrei, a ajuns la maternitate. Vedeta mărturisește că a născut pe cale naturală, repede și ușor. Băiețelul are 3700 de grame și a primit nota 10 la naștere.

De asemenea, Emily mărturisește că a născut cu zâmbetul pe buze și aceeași stare a avut-o și pe perioada travaliului. Foarte emoționată, vedeta a încheiat mesajul spunându-le urmăritorilor săi că este magic ceea ce ea și soțul ei trăiesc.

“Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!

Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi…

Ce trăim acum este magic!”, a scris Emily Burghelea pe rețelele de socializare.

Emily Burghelea și soțul ei, Andrei, mai au împreună o fetiță pe nume Amedeea, în vârstă de doi ani.

Emily Burghelea își dorește o familie numeroasă

Într-un interviu acordat pentru ego.ro, Emily Burghelea mărturisea că este sigură că o să reușească să se descurce cu doi micuți. Încă de când a devenit mămică pentru prima oară, vedeta și-a dat seama de tot ce trebuie să facă, chiar dacă nu avea experiență.

“Îți dai seama că o să fiu mamă de doi? Știi cum e, Dumnezeu ți le dă dacă poți să le duci și eu chiar sunt convinsă că o să reușesc să le fac pe toate cu brio. Așa cum m-am descurcat cu Amedea, deși nu aveam niciun fel de experiență cu cei mici pentru că eu nu am avut în familie copii mici pe care să îi cresc sau să crească pe lângă mine. Practic, eu m-am trezit cu propriul meu copil în brațe și dintr-o dată s-a activat în mine instinctul care mi-a spus exact ce trebuie să fac, când trebuie să fac și cum trebuie să fac. Și este minunat sentimentul acesta pe care Dumnezeu ți-l poate oferi doar când ești mamă. Instinctul matern este ceva fantastic, mi se face pielea de găină când vorbesc despre el”, a spus vedeta pentru ego.ro.

De asemenea, vedeta ne-a mărturisit că mereu și-a dorit să aibă parte de o familie numeroasă.

Urmăriți EGO.ro și pe
Raluca Dumitru, despre cea mai grea emisiune la care participat
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.