Emisiunea lui Măruță, mutată de la Pro TV? Ce plan ar avea șefii prezentatorului TV

La Pro TV ar urma să aibă loc o schimbare în ceea ce privește emisiunea lui Cătălin Măruță
Emisiunea lui Măruță, mutată de la Pro TV? Ce plan ar avea șefii prezentatorului TV

Schimbări în televiziune! Emisiunea lui Cătălin Măruță ar urma să fie mutată pe un alt canal TV. O altă emisiune ar putea să îi ia locul, potrivit deciziilor pe care le-ar fi luat șefii televiziunii.

Emisiunea lui Măruță, mutată de la Pro TV?

Emisiunea lui Cătălin Măruță ar putea fi mutată pe postul Acasă TV, acolo unde, ar fi spus reprezentanții postului, ar ajuta să ridice audiența. În ultima perioadă, s-a încercat „rebranduirea” acestui post TV. Realitatea ar fi alta, potrivit cancan.ro.

Pro TV ar vrea ca de la ora 15:00, atunci când începe emisiunea La Măruță, să aibă un reality-show similar cu cel de pe Antena 1, de la aceeași oră. Potrivit sursei citate, șefii ar fi nemulțumiți de faptul că Antena 1 obține rating mai mare pe acel tronson de timp. Momentan nu a fost transmis niciun comunicat oficial care să confirme sau să infirme acest zvon.

Cătălin Măruță, debut la Pro TV în 2007

Cătălin Măruță, în vârstă de 45 de ani, a debutat la Pro TV în anul 2007, atunci când prezenta emisiunea Happy Hour. După șase ani, aceasta s-a transformat în emisiunea La Măruță, iar în platou au fost invitate aproape toate numele cunoscute din showbiz-ul românesc.

„A fost și este în continuare o călătorie și o transformare pentru mine. Sunt norocos că mă aflu în acest loc, în acest moment al vieții mele. (…) Presiunea audiențelor a fost mereu apăsătoare și stresantă. Cel mai greu a fost pentru mine și echipa mea să încercăm mereu să ne adaptăm trendului ca să păstrăm un număr mare de oameni în fața televizoarelor. Nu am făcut compromisuri cu inima împăcată și am fost ușurat atunci când am putut să fac din nou ce știu eu cel mai bine, ce îmi place cel mai mult: divertisment”, spunea Cătălin Măruță la împlinirea a 10 ani în televiziunea Pro TV.

6.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.