Emmanuel Macron îşi controlează non-stop soţia: „Se teme că cineva ar putea să i-o fure”. Detalii picante din căsnicia preşedintelui francez

Președintele Franței, foarte îndrăgostit de Brigitte Macron: "El o vede atât de extraordinară"
Emmanuel Macron îşi controlează non-stop soţia: „Se teme că cineva ar putea să i-o fure”. Detalii picante din căsnicia preşedintelui francez

Emmanuel Macron, dependent de soţia lui! Cel mai controversat cuplu prezidențial din Franța demonstrează o iubire fără limite. Președintele Franței este foarte îndrăgostit de Brigitte Macron.

La doar câteva zile după ce Emmanuel Macron a câștigat al doilea mandat al său de președinte al Franței, au fost făcute publice câteva detalii din viața lui de cuplu. Potrivit ziarului Le Parisien, toată viața lui Emmanuel este construită în jurul soției lui, Brigitte Macron .

Emmanuel Macron, dependent de soţia lui

„Brigitte Macron este partea care nu se negociază din viaţa preşedintelui Franţei. Soţia este principalul lui sprijin, principalul consilier şi nu sunt doar un cuplu, ci o echipă. Cea mai frecventă propoziţie pe care o auzi la Elysee este: «Unde e Brigitte?». Am auzit propoziţia asta de mii de ori în campania electorală”, a declarat un prieten al cuplului, jurnalistul Stephane Bern.

Chair dacă mulți oameni ar fi spus că ea este extrem de geloasă, lucrurile nu sunt așa. Pe Brigitte nu o deranjează dacă Emmanuel Macron este înconjurat de femei tinere și sexy. Cel gelos este chiar Emmanuel, care ar trăi cu frică de a o pierde pe Brigitte, temându-se că alt bărbat ar putea să-i fure inima.

Emmanuel Macron cere rapoarte de la agenții de pază care o înșoțesc pe Brigitte și vrea să știe tot timpul unde este și cu cine se întâlnește soția lui atunci când nu este cu el.

„Emmanuel este foarte îndrăgostit. Nu e exagerat de gelos, dar este foarte atent la tot ce face Brigitte. Pe unde merge, cu cine vorbește, la cine se uită. El o vede atât de extraordinară, încât se teme că cineva ar putea să i-o fure. (…) Brigitte este mentorul lui, jumătatea sa, cel mai bun prieten al lui și confidentul lui. E femeia mult visată și perechea perfectă pentru el”, a mai spus apropiatul cuplului.

Brigitte și Emmanuel Macron s-au căsătorit în 2007

Chiar dacă este o diferență de 24 de ani între ei nu a contat. Emmanuel s-a îndrăgostit de ea încă de când avea 15 ani, iar Brigitte îi era profesoară. În ciuda insistențelor părinților lui de a renunța la această relație, cei doi au mers mai departe. Deși era căsătorită și avea copii, Brigitte a renunțat la familia sa pentru a fi alături de Emmanuel Macron.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.6 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *