“Este ceva sfâșietor”. Oana Roman a dat vestea despre mama ei. Prin ce trece acum Mioara Roman

Mama Oanei Roman a fost dusă de urgență la spital

Oana Roman trece prin momente grele, după ce mama ei, Mioara Roman, a fost internată de urgență la spital. Aflată la munte cu familia, vedeta s-a urcat imediat în mașină și a pornit spre spitalul Floreasca pentru a-și vizita mama. Aceasta locuiește de ceva timp la un azil, unde primește tratament pentru afecțiunile de care suferă.

Mama Oanei Roman, dusă în stare gravă la spital

Oana Roman și-a informat urmăritorii constant despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta le-a spus internauților că Mioara Roman a fost dusă de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate de care suferă. Înarmată cu răbdare și tărie, fiica lui Petre Roman a tăiat țara în două pentru a o vedea imediat pe cea care i-a dat viață: „Trebuie să ajung cât mai repede, să ajung să îi iau medicamentele mamei, să îi iau schimburi, să îi cumpăr tot ce trebuie și să merg la ea la spital. Am vorbit cu cei de acolo, e stabilă. Mă duc la spital, mă duc la mama, să dea Domnul să fie bine”.

Ulterior, un alt mesaj a apărut pe pagina de socializare a vedetei, prin care le spunea urmăritorilor săi că se simte obosită din cauza greutăților vieții, însă nu își poate lăsa mama în voia sorții, chiar dacă nu depinde de ea să o salveze.

„Câteodată sunt și zile grele și momente când simt ca ma copleșesc toate și obosesc. Mereu am fost transparenta și nu am arătat doar partea roz a vieții mele. Când sunt fericita se vede, când îmi e greu va spun. Am opinii și libertatea de a fi eu , de a gândi liber, de a fi asa cum simt, de a decide asa cum vreau. Anii ăștia au fost grei deși cu multe momente frumoase. Doare cel mai tare ca nu pot face minuni pt mama. Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea as da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu sta în puterea mea decât sa lupt pt ea pana la capăt. Doamne ajuta !”, a scris Oana Roman pe pagina ei, iar după câteva ore, Oana a revenit cu un mesaj prin care le-a mulțumit celor care au susținut-o în aceasă perioadă grea și a explicat în ce stare se află Mioara Roman.

„Am găsit-o mult, mult mai bine decât mă așteptam. M-am dus îngrozită și am găsit-o foarte bine, super cooperantă, extrem de veselă, am râs împreună foarte tare, m-a pus să îi povestesc ce am mai făcut zilele astea, i-am spus că e foarte cald afară și mi-a spus că e mai bine că e acolo, decât pe afară, ca o glumă, bineînțeles. Am găsit-o foarte bine, le mulțumesc medicilor, asistentelor, infirmierelor, tuturor personalului de la Floreasca, care au grijă de ea de aseară”, a spus sora Catincăi Roman.

De ce Oana Roman și-a dus mama la azil

Mioara Roman locuiește într-un azil de lux din Snagov, unde primește îngrijirile medicale de care are nevoie. Aici, mama Oanei Roman primește tratamentele specifice bolilor ei, iar decizia de a o interna aici a venit din cauza degenerării cognitive din ce în ce mai severe care s-a manifestat de-a lungul timpului.

„A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o fac pentru ea din două motive: să-i prelungesc viața și să-i prelungesc viața în demnitate. (…) Din păcate, aceste degenerări cognitive sunt foarte rapide, ele avansează foarte rapid, iar știința încă nu a descoperit nicio modalitate de a le ține în loc sau de a le da înapoi. Lucrurile au evoluat rapid, din păcate. Dacă ea acum doi ani, un an și jumătate era bine, acum nu mai este același lucru. Prima oară am fost cu ea acum un an și opt luni într-un centru ca să o evaluăm. Am mai adus-o acasă, nu a fost bine, așa că am luat decizia, după ce am discutat cu toți doctorii, cu psihiatrii, cu toată lumea, împreună cu ei am decis că varianta cea mai bună ca această degenerare să fie ținută sub control și pentru ca ea să nu se degradeze prea repede e să stea într-un loc în care să primească toate îngrijirile de care are nevoie în timp real”, a zis Oana Roman în podcastul lui Jorge.

Pentru un loc în fostul azil unde Mioara Roman a fost cazată, fiica ei plătea aproximativ 4.000 de lei pe lună. În urma unui accident, și-a mutat mama într-un azil mai dotat, unde mama acesteia s-a putut recupera mai eficient.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
5.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ingredientul de 1 leu pe care să-l presari în colțurile casei. Așa scapi de toate...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea din România care rivalizează cu Thailanda. Puțini turiști au auzit de ea, dar este...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
3 zodii care se îmbogățesc urmându-și instinctele
4 zodii primesc semnale de alarmă care nu pot fi ignorate
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *