Excesele alimentare pe care le face fosta iubită a lui Cristian Boureanu. Cristina Belciu: ”Nu fac niciun sacrificiu!” VIDEO EXCLUSIV

Cristina Belciu se bucură de o siluetă armonioasă, fiind înzestrată cu trăsături superbe și forme la care visează multe femei. În cazul în care fanele sale credeau că ține vreo dietă, vedeta a dat cărțile pe față, în exclusivitate pentru Ego.ro! Frumoasa brunetă ne-a dezvăluit că nu se ferește de plăcerile culinare, ba chiar, uneori, face și anumite excese și cu toate avestea se apropie de măsurile considerate perfecte.

Cristina Belciu, despre alimentația sa

Cristina Belciu ne-a vorbit despre alimentația sa, explicând că nu refuză anumite plăceri culinare. Totuși, pe vedetă o ajută gena, astfel că se bucură de o siluetă perfectă. Fosta iubită a lui Cristian Boureanu ne-a dezvăluit ce măsuri are, fiind foarte aproape de cele considerate perfecte.

“Aseară am mâncat pizza, iar ieri la prânz un burger cu halloumi. Astăzi, popcornul este masa mea, dar urmează să mănânc ceva consistent. Mănânc destul de mult! Măsurile sunt pe măsură! Nu, chiar m-a ajutat Dumnezeu, sunt 89-64-89. Bine, mă îngraș, slăbesc…”

Vrea să mai pună câteva kilograme

În cariera sa, Cristina Belciu ne-a mărturisit că a fost rugată, la un moment dat, să pună câteva kilograme. Cu toate acestea, în prezent, vedeta poartă S, însă își dorește să ajungă la mărimea M, căci așa se simte cel mai bine în corpul său. Momentan, ea are 54 de kilograme, însă vrea să ajungă la 56.

“Eram la un moment dat foarte slabă și mi s-a spus să mai pun câteva kilograme. După, am pus prea multe pentru măsura S. Acum sunt S, dar vreau să fiu, din nou, M, atunci mă simțeam cel mai bine. Cred că, până la urmă, este despre cum ești tu cel mai OK cu tine. Vreau să mai pun 2-3 kilograme. Am 54 acum, pe la 56 sunt cea mai fericită. Dacă te uiți la campaniile mari, deja au început să introducă tot felul de corpuri. În primul rând, nu avem toate formatul pentru a fi slabe sau pentru a fi corpolente. Trebuie să te bucuri de cum ești, să îți îmbunătățești aspectul, să fii cea mai bună versiune a ta, plecând de la baza pe care o ai.”

Nu face sacrificii atunci când vine vorba despre alimentație

Chiar dacă arată senzațional, Cristina Belciu ne-a dezvăluit că nu face niciun sacrificiu pe partea de alimentație, având un meniu bogat în carbohidrați. Totuși, frumoasa brunetă are grijă să nu recurgă la alimente care îi pot face rău pe partea de sănătate, printre care prăjelile.

“Chiar nu fac! Îmi e rușine să zic, nu fac niciun sacrificiu pe parte de alimentație. Doar nu mănânc prăjeli, lucruri care îți afectează sănătatea, cumva la asta sunt atentă. În rest, mănânc paste cu pâine, nu am nicio jenă. Cu toată clasa, dau cu pâinea prin sosul de paste. Asta mă face fericită.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *