Fantezia pe care o au aproape toți bărbații căsătoriți. Mare atenţie, doamnelor

Majoritatea oamenilor au diferite fantezii, care țin de zona relațiilor intime. Majoritatea bărbaților recunosc acest lucru. Dar și femeile pot să aibă anumite fantezii.
Fantezia pe care o au aproape toți bărbații căsătoriți. Mare atenţie, doamnelor

Statisticile spun că mai mult de jumătate dintre bărbații căsătoriți au fantezii care implică o altă femeie. Potrivit unui studiu realizat în rândul a peste 500 de spanioli, 45% dintre aceștia recunosc că, într-o anumită perioadă din timpul izolării, s-au simțit frustrați sexual. Alți 36% mărturisesc că, în general, nu au simțit dorință în timpul carantinei. Fantezia pe care o au aproape toți bărbații căsătoriți implică, de obicei, o altă femeie.

Izolarea din timpul pandemiei a determinat mulți oameni să-și regândească fanteziile intime. „A face sex cu altcineva decât partenerul” a fost cea mai frecventă fantezie, 57% dintre respondenți amintind-o.

Aceasta este o tendință ascendentă în rândul persoanelor căsătorite (63%) și, în general, în rândul bărbaților (73%). Urmează, printre cele mai frecvente fantezii, întâlnirile în spațiile publice (52%), în special în rândul femeilor (60%) față de bărbați (44%). Tinerii sub 30 de ani, la rândul lor, optează pentru practici care implică jocuri de rol, precum dominația (37%).

Este normal ca bărbații să aibă fantezii în legătură cu alte femei?

Despre rezultatele sondajului a vorbit psihologul și expertul în terapia de cuplu María Esclapez: „Fanteziile sunt ceva total legal și normal la toți oamenii. Aceste cifre nu ar trebui să ne încurce în acest sens, pentru că nu este ceva doar al bărbaților. Deși este adevărat că bărbații au o libertate morală deosebită în a-și da frâu liber imaginației, având în vedere educația sexuală pe care o primesc. Adică o educație mult mai permisivă decât cea primită de femei. Poate de aceea cifrele  reprezintă acel procent”, spune ea.

„Realitatea este că aureola de mituri, tabuuri și cenzură care înconjoară tot ceea ce privește sexualitatea feminină condiționează în mare măsură experiența acesteia. Bărbații se simt mai liberi din toate punctele de vedere”, mai spune experta.

Totodată, ea amintește că nu este nimic greșit în a avea fantezii, ba chiar ar putea alunga monotonia. De asemenea, a avea fantezii sexuale nu este sinonim cu infidelitatea.

„Este posibil ca acești oameni să folosească fanteziile ca o modalitate de a scăpa de această monotonie sexuală. Pe de altă parte, a avea fantezii, în ciuda a ceea ce se crede de obicei, nu este sinonim cu infidelitatea sau cu dorința de a fi infidel (de fapt, fanteziile sexuale „salvează” adesea o relație). Nici nu înseamnă că acele fantezii, chiar dacă nu participă terți la ele, trebuie să devină realitate”, conchide el.

Fantezia pe care o au aproape toți bărbații căsătoriți

Așadar, este normal să avem fantezii sexuale. Sunt tot atâtea tipuri de fantezii câți oameni există în lume. Celebrul psiholog Justin Lehmiller a descoperit care sunt cele mai frecvente. El  a intervievat 4.175 de americani despre viața lor sexuală. Acesta ar putea fi cel mai mare și mai complet sondaj pe acest subiect în Statele Unite până în prezent, scrie vozpopuli.com.

Fantezia pe care o au aproape toți bărbații căsătoriți nu se referă doar la o altă parteneră, conform explicațiior lui.

Iată care sunt cele mai frecvente:

  • A avea relații într-un grup de trei: este cea mai comună fantezie. Acest vis cu ochii deschiși a fost mărturisit de 89% dintre cei chestionați. Majoritatea intervievaților care au avut un partener au declarat că își doresc ca aceștia să fie prezenți când se întâmplă.
  • BDSM: Cei mai mulți au avut fantezii despre cel puțin un act BDSM (un set de acronime alcătuit din Bondage, Discipline, Domination, Submission, Sadism și Masochism), în special femei, care aveau „dorințe ceva mai frecvente” de a ceda controlul unei alte persoane în dormitor.
  • Sexul pasional: majoritatea bărbaților și femeilor au dezvăluit că tânjesc după sex „cu sens”, pasional, împlinitor, făcându-i să se simtă doriţi, apreciați și iubiți. Nu există nimic care să conteze mai mult decât dragostea adevărată.
  • Relații homosexuale: 59% dintre femeile heterosexuale au mărturisit că au fantezii despre a face sex cu alte femei, în timp ce 26% dintre bărbați au spus același lucru, dar cu bărbați.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
6.5 19 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 27 Aprilie 2024. Este o zi în care fiecare nativ se poate face...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *