Fantezia pe care o au aproape toți bărbații căsătoriți. Mare atenţie, doamnelor

Majoritatea oamenilor au diferite fantezii, care țin de zona relațiilor intime. Majoritatea bărbaților recunosc acest lucru. Dar și femeile pot să aibă anumite fantezii.
Fantezia pe care o au aproape toți bărbații căsătoriți. Mare atenţie, doamnelor

Statisticile spun că mai mult de jumătate dintre bărbații căsătoriți au fantezii care implică o altă femeie. Potrivit unui studiu realizat în rândul a peste 500 de spanioli, 45% dintre aceștia recunosc că, într-o anumită perioadă din timpul izolării, s-au simțit frustrați sexual. Alți 36% mărturisesc că, în general, nu au simțit dorință în timpul carantinei. Fantezia pe care o au aproape toți bărbații căsătoriți implică, de obicei, o altă femeie.

Izolarea din timpul pandemiei a determinat mulți oameni să-și regândească fanteziile intime. „A face sex cu altcineva decât partenerul” a fost cea mai frecventă fantezie, 57% dintre respondenți amintind-o.

Aceasta este o tendință ascendentă în rândul persoanelor căsătorite (63%) și, în general, în rândul bărbaților (73%). Urmează, printre cele mai frecvente fantezii, întâlnirile în spațiile publice (52%), în special în rândul femeilor (60%) față de bărbați (44%). Tinerii sub 30 de ani, la rândul lor, optează pentru practici care implică jocuri de rol, precum dominația (37%).

Este normal ca bărbații să aibă fantezii în legătură cu alte femei?

Despre rezultatele sondajului a vorbit psihologul și expertul în terapia de cuplu María Esclapez: „Fanteziile sunt ceva total legal și normal la toți oamenii. Aceste cifre nu ar trebui să ne încurce în acest sens, pentru că nu este ceva doar al bărbaților. Deși este adevărat că bărbații au o libertate morală deosebită în a-și da frâu liber imaginației, având în vedere educația sexuală pe care o primesc. Adică o educație mult mai permisivă decât cea primită de femei. Poate de aceea cifrele  reprezintă acel procent”, spune ea.

„Realitatea este că aureola de mituri, tabuuri și cenzură care înconjoară tot ceea ce privește sexualitatea feminină condiționează în mare măsură experiența acesteia. Bărbații se simt mai liberi din toate punctele de vedere”, mai spune experta.

Totodată, ea amintește că nu este nimic greșit în a avea fantezii, ba chiar ar putea alunga monotonia. De asemenea, a avea fantezii sexuale nu este sinonim cu infidelitatea.

„Este posibil ca acești oameni să folosească fanteziile ca o modalitate de a scăpa de această monotonie sexuală. Pe de altă parte, a avea fantezii, în ciuda a ceea ce se crede de obicei, nu este sinonim cu infidelitatea sau cu dorința de a fi infidel (de fapt, fanteziile sexuale „salvează” adesea o relație). Nici nu înseamnă că acele fantezii, chiar dacă nu participă terți la ele, trebuie să devină realitate”, conchide el.

Fantezia pe care o au aproape toți bărbații căsătoriți

Așadar, este normal să avem fantezii sexuale. Sunt tot atâtea tipuri de fantezii câți oameni există în lume. Celebrul psiholog Justin Lehmiller a descoperit care sunt cele mai frecvente. El  a intervievat 4.175 de americani despre viața lor sexuală. Acesta ar putea fi cel mai mare și mai complet sondaj pe acest subiect în Statele Unite până în prezent, scrie vozpopuli.com.

Fantezia pe care o au aproape toți bărbații căsătoriți nu se referă doar la o altă parteneră, conform explicațiior lui.

Iată care sunt cele mai frecvente:

  • A avea relații într-un grup de trei: este cea mai comună fantezie. Acest vis cu ochii deschiși a fost mărturisit de 89% dintre cei chestionați. Majoritatea intervievaților care au avut un partener au declarat că își doresc ca aceștia să fie prezenți când se întâmplă.
  • BDSM: Cei mai mulți au avut fantezii despre cel puțin un act BDSM (un set de acronime alcătuit din Bondage, Discipline, Domination, Submission, Sadism și Masochism), în special femei, care aveau „dorințe ceva mai frecvente” de a ceda controlul unei alte persoane în dormitor.
  • Sexul pasional: majoritatea bărbaților și femeilor au dezvăluit că tânjesc după sex „cu sens”, pasional, împlinitor, făcându-i să se simtă doriţi, apreciați și iubiți. Nu există nimic care să conteze mai mult decât dragostea adevărată.
  • Relații homosexuale: 59% dintre femeile heterosexuale au mărturisit că au fantezii despre a face sex cu alte femei, în timp ce 26% dintre bărbați au spus același lucru, dar cu bărbați.
Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
6.4 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Cutremurător! Jurnalistul sportiv cunoscut de o țară întreagă a fost găsit mort la 7 luni...
Se schimbă Codul Rutier. Șoferii vitezomani vor avea mari probleme
Gafa URIAŞĂ făcută de Carmen Iohannis în Emiratele Arabe! Obiectul vestimentar care NU avea ce...
Catinca Roman pune gaz pe foc. Dezvăluiri ULUITOARE despre trecutul lui Petre Roman au ieșit...
Catinca Roman, dezvăluiri tulburătoare despre Petre Roman! Ce i-a făcut tatăl vitreg, în copilărie
„Eu nu aș avea voie să mă recăsătoresc?” Îndrăgita artistă, pregătită să îmbrace iar rochia...
Vestea dimineții pentru toți șoferii din România, s-a schimbat Codul Rutier: rămâi fără permis 180...
Româncă prinsă cu 155.000 de lire sterline cash, banii guvernului britanic, la ieșirea din Anglia....
Soția lui Bruce Willis, în lacrimi de ziua actorului: «Rugați-vă pentru el». Primele imagini după...
Cu cine a fost înlocuită Corina Dănilă și unde s-a mutat emisiunea ei de pe...
Sexy Brăileanca a renunțat la filmele pentru adulți. Cu se ocupă acum și cât câștigă...
Horoscop 22 Martie 2023. Astazi, Pestii ar trebui sa fie mult mai implicati in proiecte,...
8 nativi își vor da seama unde greșesc! Vor primi lecții de viață foarte utile
Shakira, surprinsă pe străzile din New York alături de un bărbat misterios. Cântăreața își reface...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *