Farse de 1 Aprilie. Cele mai tari glume pe care le poţi face prietenilor de Ziua Păcălelilor

Sărbătorește Ziua Păcălelilor cu cele mai tari farse. Ce glume le poți face astăzi prietenilor.
Farse de 1 Aprilie. Cele mai tari glume pe care le poţi face prietenilor de Ziua Păcălelilor

Farse de 1 Aprilie super haioase pe care le poţi face prietenilor. Sigur nu vei da greş cu aceste glume de Ziua Păcălelilor.  În această zi, nu e cu supărare și sunt permise farsele haioase, care destind atmosfera.

În fiecare an, pe 1 Aprilie, oamenii din întreaga lume sărbătoresc Ziua Păcălelilor. O glumă bună nu strică niciodată, ba chiar poate să înveselească atmosfera. Fiecare țară, fără excepție, celebrează această zi prin păcăleli amuzante.

Așadar, râsul este un medicament grozav și este antidotul perfect pentru o zi mai puțin bună. Atunci când vremurile sunt grele, 1 aprilie este un moment oportun pentru a schimba starea de spirit. Și ca să nu ți-o ia ceilalți înainte cu păcălelile, iată câteva idei de farse geniale. Cele mai tari glume pe care le poţi face prietenilor de Ziua Păcălelilor.

Farse de 1 Aprilie

Farse de 1 Aprilie, câteva idei care te pot inspira

1.Această farsă face telecomanda „defectă”. Folosește un autocolant sau o bandă mică pentru a acoperi senzorul de pe butonul telecomenzii. Indiferent cât de mult s-ar strădui, nimeni nu va putea să repare telecomanda, nici măcar cu baterii noi.

2. Această farsă de 1 Aprilie este potrivită mai ales pe înserat. Ai nevoie de câteva insecte false din plastic plasate strategic în interiorul unei lămpi. Când persoana pe care vrei să o păcălești va aprinde întrerupătorul, va descoperi niște siluete foarte suspecte în umbră.

3. Lipește o pereche de ochi pe fiecare articol din frigider, astfel încât toate produsele vor părea că se uită fix când cineva deschide ușa.

4. Farse de 1 Aprilie: servește cuiva o băutură…sărată.  Schimbă zahărul cu sare. Astfel, când victima ta va dori să se bucure de un suc sau de un ceai aromat, va avea o surpriză gustativă.

5. Iată și o glumă de 1 Aprilie potrivită pentru cei mici. Cumpără o acadea și înlocuiește bomboana cu o mică bucată de varză.  Împachetează din nou acadeaua pentru a o da copilului tău neștiutor.

6. Dacă stai la curte, iată o idee de farsă pentru vecini. Pune în fața casei un panou pe care scrie „Această proprietate a fost infestată cu insecte”. Sigur vei scăpa de vizitatori nu doar zi, ci mai multe zile de acum.

7. Dacă faci cumpărături online des și primești livrări în fiecare săptămână, iată o glumă bună pentru partenerul tău. Strânge toate cutiile din casă, apoi pune-le pe toate lângă ușa. Partenerul tău o să creadă că ai făcut o sesiune extraordinară de cumpărături.

8. Înlocuiește pasta de dinți cu pastă de hamsii și plasează tubul la îndemâna partenerului. Aceasta va avea o surpriză majoră când vrea să se spele pe dinți, pentru a avea o respirație proaspătă.

9. Așază o folie cu bule sub un covor sau sub covorașul de baie. Pregătește o surpriză sonoră dedicată celor care îți vor trece pragul casei astăzi.

10. Pentru iubitorii de sucuri colorate, pregătește niște gelatină și las-o să se usuce în paharele cu suc, cu câte un pai în fiecare. Spre surprinderea oaspeților: acele „băuturi” nu vor fi deloc lichide.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
6.7 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *