Femeia care e însărcinată cu propria nepoată. Cum a fost posibil: „Ne-am încrezut doar în planul Domnului”

Povestea impresionantă

Femeia care e însărcinată cu propria nepoată. Chiar dacă sună bizar, situația este cât se poate de adevărată. Nancy Hauck, din Utah, Statele Unite, în vârstă de 56 de ani, poartă în pântece copilul fiului ei și al nurorii sale, Jeff și Cambria.

Femeia care e însărcinată cu propria nepoată. Cum a fost posibil

De fapt, Nancy Hauck s-a oferit să fie mamă surogat pentru fiul ei și nora sa, ambii în vârstă de 30 de ani. Cambria nu mai putea să aducă pe lume încă un copil, după cele două sarcini gemelare, în urma cărora a rămas cu probleme de sănătate. Ea suferă de histerectomie, iar probabilitatea de a aduce pe lume încă un copil era nulă.

Încă din 2013, tânăra a încercat să rămână din nou însărcinată, însă în ciuda multiplelor tratamente și vizite la medic, acest lucru nu a mai fost posibil.

„Am hotărât că nu vreau  să ne jucăm cu viața mea”,  a spus femeia.

„Pentru că nu știau (de unde venea sângele) și nu au putut opri sângerarea

Am fost cu adevărat triști, dar ne-am încrezut doar în planul Domnului pentru noi și așa că am mers înainte cu decizia”, a explicat ea, potrivit Today.

Motivul care a determinat-o să ia această decizie

Nancy Hauck a adus pe lume cinci copii, iar ultima sarcină a avut-o în urmă cu mai bine de două decenii. Din acest motiv au avut destule dubii dacă va mai putea rămâne din nou însărcinată sau nu. Însă imediat cum a aflat că poate aduce pe lume un nou copil, s-a oferi să își ajute fiul și nora, care își doreau extrem de mult să mai aibă încă un copil.

 „Știam că sunt prea bătrână. Știam că nu va fi posibil, chiar dacă în final exact asta s-a întâmplat. Am simțit că trebuie să le spun că voi fi dispusă să o fac. Am avut cinci sarcini reușite, dar în urmă cu mai bine de 20 de ani. Am avut brusc sentimentul că ar trebui să mă ofer să o fac”, a spus femeia, conform TMZ .

Femeia care e însărcinată cu propria nepoată
Femeia care e însărcinată cu propria nepoată

Nancy Hauck, însărcinată cu fiica fiului ei

Astfel că, la începutul anului, „bunica-mamă” a început tratamentul hormonal, iar după câteva săptămâni a aflat cu bucurie că poartă în pântece copilul fiului și al nurorii sale, rămânând însărcinată cu embrionii fertilizați de cei doi.

„Știam că singurul mod în care ne putem folosi embrionii era să avem pe cineva să îi poarte. Așa că, atunci când Nancy a venit la noi, știu că majoritatea oamenilor ar fi probabil de genul «Doamne, e o nebunie», dar nu s-a simțit așa. A fost atât de multă pace în jurul întregii conversații și în jurul întregii experiențe”, a  explicat Cambria.

Cuplul este extrem de fericit că visul lor, cel de a avea încă un copil, va deveni realitate. Iar pentru acest lucru, cei doi îi sunt extrem de recunoscători mamei lui Jeff.

„Mă simt foarte fericit să am o mamă atât de altruistă și iubitoare, care este dispusă să facă un astfel de sacrificiu pentru familia mea”, a spus tânărul.

„Se sacrifică atât de mult pentru noi și familia noastră și ne simțim atât de recunoscători”, a fost replica soției sale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
6.8 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *