Femeia celebră cu care a fost văzut Adrian Alexandrov, în timp ce Elena Udrea este la închisoare. Cum au fost surprinși cei doi

Adrian Alexandrov, surprins în compania unei femei cunoscute
Femeia celebră cu care a fost văzut Adrian Alexandrov, în timp ce Elena Udrea este la închisoare. Cum au fost surprinși cei doi

Adrian Alexandrov trece printr-o perioadă nu tocmai bună, după ce Elena Udrea a ajuns la închisoare, în urma pedepsei primite. Bărbatul încearcă să fie puternic, mai ales că au împreună și o fetiță care nu știe ce se întâmplă cu mama sa. Recent, Adrian Alexandrov a fost surprins alături de o femeie cunoscută, la un restaurant de lux din Capitală.

Femeia celebră cu care a fost văzut Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov a fost surprins zilele trecute de către paparazzi spynews.ro în timp ce s-a întâlnit la un restaurant cu o femeie cunoscută în România. Bărbatul și-a parcat bolidul de lux, apoi s-a îndreptat către o masă, acolo unde a luat prânzul cu Andreea Cosma.

Andreea Cosma este fostă membră a Camerei Deputaților din Parlamentul României. Ea și Adrian Alexandrov au stat de vorba, ulterior Andreea a mers la altă masă, unde era însoțită de două persoane. Imediat după ce a stat de vorbă cu aceasta, Adrian Alexandrov s-a ridicat și a s-a îndreptat spre mașină.

Elena Udrea a avut parte de prima întâlnire cu fiica ei, în închisoare

Fetița Elenei Udrea a petrecut câteva ore alături de mama sa, în locul special pentru mama și copilul din închisoarea unde fostul ministru este încarcerat. Ulterior, după ce s-a aflat de această vizită, pe pagina Elenei Udrea a apărut un mesaj.

Elena Udrea este nemulțumită de condițiile în care își poate vedea fiica. În primă fază ar fi trebuit să o vadă printr-un geam de protecție, fapt ce a înfuriat-o, căci micuța n-ar fi înțeles de ce nu poate sta în brațele mamei. De asemenea, Elena Udrea susține că pentru a petrece timp cu fetia ei în camera “mama și copilul” este nevoie de foarte multe avize, aprobări și semnături, inclusiv de la directorul penitenciarului.

„Dacă tot există o cameră special amenajată pentru astfel de întâlniri “mama și copilul”, de ce nu se permit aceste vizite aici fără să fie nevoie de nenumărate avize, aprobări și semnături ajungând până la cea a directorului penitenciarului? Sunt studii recente din SUA, care arată că, copiii ale căror mame sunt arestate rămân cu traume pentru tot restul vieții și, mult mai probabil decât în cazul celorlalți copii, devin ei însuși infractori. Deci, la ce și cui folosește această lege inumană, ilogică, barbară chiar?

Lăsați copiii să își poată întâlni mamele, să aibă parte, măcar în cele câteva ore pe lună în care sunt permise vizitele, de îmbrățișarea lor, să poată sta în brațele lor să simtă iubirea și alinarea pe care brațele și săruturile unei mame le aduce”, a scris Elena Udrea.

7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.