Femeia celebră din România care s-a iubit în mare secret cu Cristi Borcea, deși era însurat. S-a operat până s-a transformat radical

Despre cine să fie vorba?

Cristi Borcea s-a iubit în secret ani la rând cu o femeie mai tânără decât el, chiar dacă, în acea perioadă, era căsătorit. Acum, femeia în cauză s-a schimbat radical. Află în continuare despre cine este vorba și ce a făcut-o să se transforme radical!

Cu cine s-a iubit ani la rând Cristi Borcea

Cristi Borcea poate fi considerat lejer un adevărat Don Juan. Nu a contat cam niciodată pentru el pe cine înșală cu cine, cert este că pe fiecare amantă a luat-o de nevastă și a făcut și copii cu ea. Este și cazul Alinei Vidican, cu care afaceristul a avut ani buni o relație pe ascuns. La acel moment, el era căsătorit cu Mihaela Borcea. În 2011 a divorțat de prima soţie şi s-a căsătorit cu Alina Vidican. După 6 ani de mariaj, Alina Vidican şi Cristi Borcea au divorţat. Ulterior, Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în timp ce Alina Vidican şi-a găsit fericirea în braţele lui Claude Senhoreti, cu care s-a căsătorit, la rândul ei.

Acum ceva timp, chiar Cristian Borcea a vorbit despre perioada în care el și Alina Vidican se întâlneau pe ascuns.

„Ştia că sunt căsătorit şi m-a aşteptat. Sunt şi persoană publică. Aşa că mergeam la evenimente cu Mihaela. În această situaţie, orice femeie ar spune să divorţez. Ea nu mi-a cerut. Pentru asta am luptat ca noi doi să fim împreună, pentru că merită. Alina a trecut toate testele, ca în Legiunea Străină. A fost supusă la multe examene şi le-a trecut. Ea m-a împins să fac pasul ăsta. Au fost momente grele, dar când am fost decis, am hotărât să fac totul public. Alina a suferit de la 19 la 27 de ani. Nu mi-a spus niciodată să renunţ la căsnicia mea”, a declarat Cristian Borcea în trecut.

Alina Vidican şi-a refăcut viaţa alături de Claude Senhoreti după divorţul de Cristi Borcea. Alina și Claude s-au căsătorit în 2021 și, de atunci, fostul fotomodel radiază de fericire. Blondina este de nerecunoscut acum, faţă de cum arăta în perioada în care era căsătorită cu „Leonidas” din Ştefan cel Mare.

Prin ce dramă a trecut Alina Vidican

Și deși mulți cred că a fost o iubire mai mult pentru bani și notorietate, puțini știu că Alina a trecut prin clipe grele în timpul relației cu Cristi Borcea. Când avea 21 de ani, Alina a pierdut o sarcină, traumă din cauza căreia a suferit până la naşterea lui Alexandru, primul copil al celor doi. El a fost urmat de Gloria.

„Când am rămas însărcinată, la 21 de ani și am pierdut copilul în luna a cincea. Am sufe­rit foarte mult, cred că m-a marcat acel incident până l-am născut pe Alexandru, băieţelul nostru. Am zis că e un semn de la Dumnezeu că nu e bine ce facem, că trăim în păcat. Un an întreg am avut insomnii, adormeam numai cu Diazepam. Căzusem într-o depresie cruntă”, a spus Alina Vidican, în trecut, pentru okmagazine.ro.

În prezent, Cristian Borcea are 9 copii cu 4 femei. Patrick, Melissa și Angelo sunt copiii lui Borcea din prima căsătorie, cu Mihaela Borcea. Alexandru și Gloria sunt copiii lui Cristi Borcea și Alina Vidican. În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o altă fetiţă, Andreina Carolyn Christine. Din căsnicia cu Valentina Pelinel au rezultat Milan, Indira Maria și Rania Maria.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
6.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *