Femeia cu care prințul Harry ar fi înșelat-o pe Meghan Markle, la începutul relației lor

Cei doi aveau o idilă când Harry a cunoscut-o pe Meghan

Scris de: Daoud Andra

21 May. 2024

În prezent formează unul dintre cele mai puternice cupluri, însă începutul relației lor a stat sub semnul întrebării. Prințul Harry și Meghan Markle, căci despre ei este vorba, au avut o legătură incertă la început, din cauza faptului că Harry avea o idilă cu cineva în perioada respectivă.

Meghan Markle, înșelată de prințul Harry?

Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în 2018, după doi ani de relație. Cei doi formau un cuplu din 2016, însă începutul relației lor a stat sub semnul întrebării. Puțini știu că, în perioada în care s-au cunoscut, Harry forma un cuplu cu modelul Sarah Ann Macklin. Deși vorbea de ceva timp cu Meghan, prințul nu a întrerupt idila cu fotomodelul până când nu a fost sigur că între el și fosta actriță poate fi ceva serios.

”În primele luni de relaţie cu Meghan Markle, prinţul Harry a ieşit la mai multe întâlniri cu modelul Burberry, Sarah Ann Macklin. S-au întâlnit în cadrul unei petreceri private. Cei doi au vorbit, el i-a luat numărul de telefon şi apoi a bombardat-o cu zeci de mesaje. Dar s-a dovedit că totul a fost o aventură.

Vezi și: Cuvintele puternice pe care Meghan Markle le-a primit din partea fiicei sale. Ce a putut să-i spună Lilibet, la doar 3 ani. Mesajul a copleșit-o

Meghan Markle şi Harry s-au înţeles, deşi sunt diferiţi. Ea militează pentru un trai foarte curat şi abia consumă alcool. Din punctul ăsta de vedere, sunt pe lungimi de undă diferite. Prinţul Harry nu voia să aibă o relaţie serioasă. În plus, se crease şi o confuzie în jurul lui Meghan. Nu se ştia dacă, la vremea respectivă, s-a despărţit sau nu de iubitul cu care a stat doi ani, chef Cory Vitiello”, susţine autorea Angela Levin, în cartea ”Harry: conversații cu prințul”.

Prințul Harry și Meghan Markle
Harry și Meghan, la nunta regală din 2018

Și Meghan Markle era într-o relație când l-a cunoscut pe Harry

Acest amănunt nu pare să o fi deranjat pe ducesa de Sussex, dat fiind istoricul de cuceritor al lui Harry. De altfel, nici Meghan Markle nu era singură și lipsită de obligații când l-a cunoscut pe prinț. Ea forma un cuplu cu un bucătar canadian pe nume Cory Vitiello.

Vezi și: Ținuta inedită purtată de Meghan Markle în Nigeria. Cum și-a făcut apariția, alături de prințul Harry, la o școală. A atras toate privirile

Cei doi erau împreună de doi ani în momentul în care Meghan l-a cunoscut pe Harry și locuiau în Canada. Abia după ce a ieșit la o primă întâlnire cu prințul și s-a convins că este ceva puternic între ei, Meghan a încheiat socotelile cu bucătarul, iar Harry a pus punct idilei cu modelul Sarah Ann, asumându-și relația cu Meghan.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Fiica Andreei Marin, într-o rochie extrem de scurtă
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *