Femeia în care Kate Middleton are încredere deplină: “Este un stâlp de putere pentru ea”. Au o legătură specială

Face parte din viața lui Kate din anul 2007

Scris de: Daoud Andra

23 May. 2024

De câteva luni, Kate Middleton traversează o perioadă extrem de dificilă. După ce a fost diagnosticată cu cancer, prințesa s-a retras din viața publică și se concentrează asupra tratamentului. În tot acest timp, se bazează pe câteva persoane de încredere, care o ajută și o susțin necondiționat.

Cea mai apropiată angajată a lui Kate Middleton

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că membrii familiei regale au un staff impresionant, care se ocupă de bunăstarea lor. Mulți dintre cei care lucrează la casa regală sunt loiali și le sunt alături de ani de zile, ajungând astfel să se transforme din simpli angajați, în prieteni și confidenți. Este și cazul uneia dintre femeile care lucrează pentru Kate Middleton încă dinainte ca aceasta să fie prințesă.

Vezi și: Prințul William, noi declarații despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Detaliile așteptate cu mare interes de fanii de pretutindeni

Natasha Archer este stilista și asistenta personală a soției lui William încă din anul 2007. Are 36 de ani și este căsătorită cu unul dintre fotografii regali. Este alături de Kate tot timpul, fiind responsabilă pentru unele dintre cele mai emblematice look-uri ale prințesei. Ea a ajutat-o pe Kate să își construiască stilul vestimentar din prezent și tot ea se ocupă de machiajul prințesei, atunci când este în avion.

De asemenea, stilista familiei regale l-a ajutat și pe William să își îmbunătățească vizibil aparițiile publice, după ce a fost criticat pentru felul în care se îmbrăca.

Natasha este mereu în preajma lui Kate

A fost alături de Kate la spital

Biografa regală Claudia Joseph susține că Natasha este o sursă importantă de susținere pentru prințesa de Wales, în această perioadă în care ea luptă cu cancerul. Natasha a fost printre puținele persoane care au putut să o viziteze pe prințesă la clinica la care s-a operat în luna ianuarie. De asemenea, a putut fi alături de ea și ulterior, după ce Kate a început tratamentul și recuperarea.

Vezi și: 7 lucruri și imagini uimitoare cu Prințesa Beatrice, cea care o va înlocui pe Kate Middleton la îndatoririle ei regale

”Natasha a fost alături de Kate de când s-a alăturat familiei regale și este un stâlp de putere pentru ea în timp ce aceasta luptă împotriva cancerului. Ea a fost una dintre puținele persoane care au vizitat-o pe prințesă la clinica din Londra și, fără îndoială, îi este disponibilă zi și noapte, oricând simte nevoia de o conversație.

Natasha, care este cu cinci ani mai tânără decât Kate, se află pe orbita prințesei de mai bine de 13 ani și a fost martoră la toate evenimentele cheie din viața ei: a fost alături de ea la nunți regale, nașteri și turnee în străinătate, a vizitat-o la Lindo Wing, la Spitalul St. Mary’s din Londra, după nașterea copiilor ei”, notează biografa, citată de The Sun.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *