Femeia loială ai avut-o, dar nu ai fost pregătit să o iubești

A fost femeia loială, dar ai pierdut-o pentru că te-ai gândit că s-ar întoarce la tine, orice ar fi
Femeia loială ai avut-o, dar nu ai fost pregătit să o iubești

Ai avut lângă tine femeia loială, dar ai pierdut-o. Pentru că nu ai fost hotărât și te-ai gândit că poți să găsești oricând una mai bună. Te-ai gândit că oricum s-ar întoarce la tine, dar a plecat de tot. Nu ai fost pregătit să iubești femeia loială.

Ai refuzat femeia loială pentru a te bucura de alte partenere

De când ai cunoscut-o ai știut că este o femeie specială. A fost așa pentru că te-a iubit și a crezut în tine. A fost confidentul tău cel mai fidel seara și dimineața, de fiecare dată când ai căutat un umăr cald. De fiecare dată când altele te-au lăsat baltă, ea a știut să fie sprijinul tău necondiționat. Tu, nu.

A petrecut multe zile gândindu-se dacă, într-adevăr, contează pentru tine. Au trecut multe seri reci când ți-a oferit spațiul pe care i l-ai cerut, dar ar fi vrut să adoarmă lângă tine. Ar fi vrut să îți fie aproape, dar tu probabil erai deja ocupat în brațele altei femei. Altă femeie, alte buze, alte priviri. Mereu ai căutat altceva, deși în continuare nu știi ce vrei. Nu ai timp să descoperi femeia loială de lângă tine pentru că deja te grăbești să-i zâmbești străinei care a trecut pe lângă tine.

Și celelalte femei te-au părăsit pentru că ești doar un aventurier

Știi că te învârți în cerc, nu? Vei rămâne singur și neconsolat, dar îți vei da seama mai târziu. Multe femei adoră compania ta, dar una singură iubea persoana ta. Te-a iubit până când s-a săturat să aștepte. Femeia loială s-a săturat să spere că te vei schimba și că îți vei da seama că ea este acolo pentru tine. Nu voia să rămână în umbra ta. Voia să fie cucerită și alintată, să știe că este doar a ta și tu al ei. Dar tu nu poți fi bărbatul unei singure femei.

Acum nu te mai caută oricum. Ești singur așa cum ți-ai dorit. În miez de noapte parcă ți-e dor totuși de prezența ei. Celelalte n-au reușit să-i imite zâmbetul și vorbele frumoase. Ți-au oferit doar plăcerea de moment. Când ai obosit să te mai învârtești în cerc îți dai seama că poate ai ales greșit. Chiar și celelalte femei care ți-au trecut prin brațe au plecat pentru că își doreau mai mult decât un flirt și câteva aventuri de-o noapte.

Ai o singură șansă la iubirea necondiționată

Femeile caută să se atașeze și să se simtă protejate. Iar ea, femeia loială, cea care te-a iubit necondiționat acum s-a vindecat de persoana ta și poate să zâmbească din nou. Este liberă de tine și fericită în brațele altui bărbat care îi oferă liniștea de care avea atâta nevoie.

Ai pierdut șansa. Și știi foarte bine că n-ai avut doar una. Ai avut-o în brațele tale de atâtea ori, dar ai lăsat-o să plece pentru că nu erai pregătit pentru ea. Acum ai brațele goale. Fă un efort și n-o mai căuta. Rămâi unde ești acum și las-o să fie fericită. Tu n-ai fost pregătit să iubești femeia loială.

Urmăriți EGO.ro și pe
Cristina Jacob, detalii incredibile din culisele “The Perfect Escape”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.