Femeia misterioasă care apare mereu lângă Vladimir Putin. Rolul secret pe care îl are “Natașa”

Ce a descoperit un jurnalist despre ea
Femeia misterioasă care apare mereu lângă Vladimir Putin. Rolul secret pe care îl are “Natașa”

Chiar dacă mai este puțin și se împlinește un an de când a început invazia în Ucraina, Vladimir Putin a păstrat tradiția de Anul Nou și a transmis un mesaj. De Revelion liderul de la Kremlin a transmis un mesaj video care a durat nouă minute. Lângă el, o tânără blondă, îmbrăcată în uniformă militară, a reușit să atragă mai multe priviri decât președintele rus. Cine este femeia misterioasă care apare mereu lângă Vladimir Putin? A fost văzută de cel puțin cinci ori în preajma lui la diferite evenimente de acest el.

Femeia misterioasă care apare mereu lângă Vladimir Putin

Vladimir Putin a transmis un mesaj cetățenilor la final de an, așa cum procedează de fiecare dată. Acesta a vorbit, timp de nouă minute, despre “operațiunea militară specială” din Ucraina, dar și despre „Occidentul exploatator”. Imaginile au fost difuzate de televiziunea de stat. La final, Vladimir Putin a toastat cu șampanie alături de militarii săi. O femeie blondă, care era lângă el și care purta uniformă militară a atras atenția multor oameni. Nu este prima dată când apare în preajma liderului de la Kremlin, ci a mai fost văzută de cel puțin cinci ori. De fiecare dată însă a avut un rol diferit.

„Un soldat, un marinar, un creștin devotat. Căile Domnului sunt necunoscute”, a scris jurnalistul belarus Tadeusz Gicza pe rețelele sociale.

El a publicat mai multe fotografii de la diverse evenimente în care Vladimir Putin este însoțit de mulțimi diferite: marinari, soldați, credincioși. Mai mult decât atât, după o privire mai atentă se poate observa că fețele unor din fotografii se dublează sau se triplează, iar cea mai vizibilă este cea a femeii blonde misterioase.

Ce mesaj a transmis Vladimir Putin despre anul 2022

Vladimir Putin a declarat că a fost un an al “consolidării puternice a societății ruse”. Anul 2022 a reprezentat, potrivit lui, o perioadă de pași importanți către deplina suveranitate a țării, „evenimente cu adevărat transformatoare și fatidice”. I-a felicitat pe cei din întregul personal al forțelor armate ale Federației Ruse și le-a mulțumit pentru serviciul depus.

„A fost un an de decizii dificile, necesare, cei mai importanți pași către obținerea suveranității depline pentru Rusia. Evenimentele care au avut loc au devenit o piatră de hotar care a pus bazele viitorului nostru comun și adevăratei independențe. Astăzi luptăm pentru asta, ne protejăm poporul în propriile noastre teritorii istorice, în noile regiuni ale Federației Ruse, construim și creăm împreună”, a spus președintele rus.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
1.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *