Fericire maximă pentru Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a născut, prima imagine cu cel mai mic membru al familiei lor

Laurenţiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară!

Laurenţiu Reghecampf exultă de fericire, după ce a devenit ieri tată pentru a patra oară. Partenera de viață a antrenorului a adus pe lume un băiețel. Ulterior, Corina Caciuc a și publicat pe rețelele sociale prima imagine cu cel mai mic membru al familiei lor. Iată cum arată bebelușul și ce mesaj a transmis proaspăta mămică!

Laurenţiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară. Corina Caciuc a născut un băiețel

Laurenţiu Reghecampf, în vârstă de 48 de ani, traversează, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Antrenorul a devenit tătic pentru a patra oară.

Acesta mai are doi băieți din fostele relații, cu Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan. De asemenea, tehnicianul îl mai are și pe Liam, copil dăruit tot de actuala parteneră.

”Dincolo de cuvinte”

Vestea că Laurenţiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară a fost dată chiar de către proaspăta mămică. Corina Caciuc a postat duminică, pe data de 31 martie 2024, pe pagina ei de Instagram prima imagine cu băiețelul. În imagine apare și ea, în timp ce-l ține la piep pe micuț.

”Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a scris Corina Caciuc în mediul online.

Fericire maxima pentru Laurentiu Reghecampf
Corina Caciuc a nascut

Drama prin care a trecut antrenorul

Prima soția a lui Laurențiu Reghecamf a fost Mariana Pfeiffer. Cei doi s-au iubit enorm, iar, la un moment dat, femeia a adus pe lume o fetiță, Analisa, însă aceasta a încetat din viață la vârsta de doar un an. Ulterior, s-a născut Luca Reghecampf, care acum are 23 de ani.

”A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Analisa a murit la un an și două luni. Ne-am dat seama că are o boală, se numea Tetralogia Fallot, inima nu se formase exact, camerele de la inimi, și ne-am dat seama pe la șase luni, obosea când mânca și ne-am dat seama că are o problemă.”, mărturisea antrenorul, la vremea respectivă.

Citește și Cum arăta iubita lui Laurențiu Reghecampf, înainte de operațiile estetice. Imagini nemaivăzute cu Corina Caciuc de pe vremea când era blondă!

A divorțat cu mare scandal de Anamaria Prodan

În anul 2007, Laurențiu Reghecampf s-a separat de prima soție și s-a cuplat cu Anamaria Prodan. Din acest mariaj a rezultat Laurențiu Reghecampf Jr., cunoscut după porecla Bebeto.

Însă, în 2022, între cei doi parteneri a izbucnit un adevărat război. Impresara l-a acuzat pe antrenor de infidelitate. De altfel, tot atunci, tehnicianul și-a făcut publică relația cu actuala parteneră, Corina Caciuc.

”Eu am ținut de căsnicie cu dinții timp de 16 ani, de imperii construite, dar nimic nu e pentru totdeauna (…) În 16 ani m-am întors mereu, săptămânal, ziceam că nu fac bine ceva, greșesc undeva, trebuie să fac mai mult și m-am uitat pe mine.

Consider că a fost și greșeala mea că probabil nu am făcut suficient pentru a-l salva și pentru a-mi salva căsnicia, întotdeauna e vina amândurora.

Nu am reușit, e o restanță acolo, poate dacă nu munceam atât de mult, poate puteam să îl țin, poate puteam să fac mai mult și nu cădea în lumea asta, dar iarăși mă gândesc… căsnicia nu trebuie să fie poliție.

De disperare am făcut tot, de unde l-am luat eu pe Laurențiu, din liga a doua de pe nicăieri? Eu i-am zis că nimeni nu va crește cum a crescut el, așa am făcut!”, a declarat agentul FIFA, în cadrul unui podcast.

Citește și Laurențiu Reghecampf Jr. ne-a dezvăluit secretul său despre filmul ”Complotul bonelor”: “Îmi place mult”. Când va pleca Bebeto din România VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *