Fetița cântărețului Matteo, în pericol după ce un copac s-a prăbușit peste banca unde se juca. „Abia ne-am liniştit după şocul trăit”

Clipe de panică pentru Matteo! Ce au descoperit când au ajuns în parc
Fetița cântărețului Matteo, în pericol după ce un copac s-a prăbușit peste banca unde se juca. Abia ne-am liniştit după şocul trăit

Situație neașteptată în parcul Kiseleff din Capitală. Un copac putred s-a rupt și a căzut peste fetița cântărețului Matteo și bona sa. Din fericire, cele două nu au fost rănite grav.

Un copac a căzut în parcul Kiseleff, rănind-o pe fetița lui Matteo și pe bona acesteia

A fost alertă în parcul Kiseleff din sectorul 1 al Capitalei. Un copac a căzut peste o bancă, iar fetița cântărețului Matteo și bona acesteia au fost lovite. Mama micuței a făcut declarații și trage un semnal de alarmă cu privire la copacul care ar fi trebuit tăiat.

„Noi am fost sunați de către bonă. Ne-am îndreptat foarte repede către parc. Nu au fost rănite, ci foarte puțin zgâriate, însă au trăit o sperietură „frumoasă”. Pur și simplu s-a desprins acel copac, cu rădăcină cu tot și a căzut peste banca pe care ele se jucau. Au apucat să alerge din zona respectivă. Au fost zgâriate și nu a fost o situație tocmai plăcută”, a spus mama fetiței lui Matteo, potrivit romaniatv.net.

“Singurul lucru pe care ni-l dorim este să putem fi liniștiți în momentul în care ne trimitem copilul în parc”

Mama fetiței lui Matteo susține că nu se aștepta să vadă un copac prăbușit. Aceasta a crezut că este vorba de o creangă din copac, ruptă de vânt. Mămica susține că ar trebui luate măsuri în astfel de situații pentru a nu se ajunge la tragedii.

„Când am ajuns în parc mă așteptam că a căzut o creangă, nu mă așteptam la un copac cu totul. Mă gândesc că ar trebui luate măsuri astfel încât să poată fi prevenite astfel de situații. Aseară abia ne-am liniștit după șocul pe care l-am trăit. (…) Singurul lucru pe care ni-l dorim este să putem fi liniștiți în momentul în care ne trimitem copilul în parc, mergem cu el în parc. Să nu stăm stresați că se pot produce tragedii. Fetița este la vârsta la care nu înțelege pericolele neapărat. S-a speriat pe moment crezând că a făcut ea un rău de a căzut copacul respectiv. Este la vârsta la care nu percepe încă riscurile”, a mai povestit mama fetiței.

Meteorologii au transmis că în București în cursul acestei zile va fi vreme caniculară, dar vor apărea și ploi însemnate cantitativ, însoțite de descărcări electrice și vânt puternic.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Șerban Pavlu din Clanul, despre secretul succesului în actorie
6.8 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *