Fetița lui Mihai Morar, performanță la 4 anișori. Unde apare Roua: “A trebuit să semnez pe 100 de ani” VIDEO EXCLUSIV

Roua își face debutul pe marile ecrane

Mezina lui Mihai Morar este fan declarat al Găștii Zurli, așa că era oarecum de așteptat ca Roua să fie prezentă în filmul pe care Mirela Retegan îl va lansa la începutul anului 2024 pe marile ecrane. Mihai Morar a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că, pentru apariția fiicei sale în film, a fost nevoit să cedeze drepturile de autor pe o perioadă de 100 de ani.

Fiica lui Mihai Morar este o mică vedetă

Încă din primii ani de viață, Roua a devenit o mică vedetă în social media, cu ajutorul filmulețelor postate de tatăl său. Chiar dacă abia a împlinit 4 ani, mezina familiei Morar își arată de mult veleitățile de actriță, iar acum se poate spune că este una cu acte în regulă. Dacă va continua să meargă pe acest drum o știe doar ea, căci Mihai Morar a decis să nu intervină deloc în deciziile pe care le iau fiicele lui.

”Ea o să hotărască asta. Nu ține de mine. Eu sunt doar tatăl ei, atâta tot. Apare în filmul Zurli. Dar apare fără casting. A apărut fără casting, a fost special guest star ca să zic așa. A trebuit să semnez acord de participare sau cum se numește și cedarea drepturilor de autor pe 100 de ani”, ne-a povestit Mihai Morar, completând că, deși nu o consideră actriță pentru apariția ei în filmul Zurli, Roua s-a descurcat impecabil pe platoul de filmare: ”La filmări i-a ieșit din prima. Dar nu poți să zici că este un debut cinematografic, ea și-a jucat propriul lor”.

”Nu vrea să fie filmată tot timpul”

Fiind extrem de amuzantă în filmulețele pe care tatăl ei alege să le posteze în social media, a făcut ca publicul să ceară mai multe cadre cu ea, însă, Roua, nu se arată cu ușurință.

”Acasă nu vrea tot timpul să o filmăm. Nu vrea să fie filmată tot timpul. Sunt lucruri pe care le acceptă să le împărtășească și sunt lucruri pe care le ține doar pentru pereții casei”, a mai povestit amuzat Mihai Morar pentru EGO.ro, adăugând că vede o diferență enormă între ea și surorile mai mari:

”Fiecare copil e diferit, e unic. Sunt zodii diferite, ani diferiți, generații diferite, tot ce vrei tu. E totuși o generație între fetele mari și Roua și se vede asta. Pe de altă parte, mi se pare că ea sare cumva niște etape și ăsta este un fel de sindrom, dar nu în sensul rău, al fratelui mai mic, care întotdeauna vrea să facă ceea ce vede la frații mai mari. Ea deja ascultă muzica pe care o ascultă fetele, se uită la seriale la care se uită fetele. E în momentul ăsta între despărțirea de desene animate și serialele astea pentru preadolescenți”.

Ce spune vedeta TV despre copiii săi

Dat fiind faptul că Roua a apărut în viața lui Mihai Morar și soției sale, Gabriela, când aceștia împliniseră 40 de ani, cei doi au avut un altfel de model de creștere pentru micuță.

”Nu mă mai șochează nimic în lumea asta, darămite propriul copil. Tot ceea ce vine de la copii este natural, este netrecut prin filtre. Iau totul ca atare. Cred că asta mi-a luat cel mai mult, să mă obișnuiesc cu gândul că este o generație diferită, e un copil diferit, e o zodie diferită, este Leu, fetele sunt Scorpion. Fetele au crescut împreună, gemene, ea crește cu niște surori mai mari în casă și este normal să fie cu totul și cu totul altfel. Deci sunt pregătit pentru orice”, a mai spus Mihai Morar pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *