Fiica Andei Călugăreanu face dezvăluiri dureroase, la 30 de ani de la decesul mamei sale: ”Mi-a spus că o să moară și să am grijă ce fac în viață”. Cum îi apare în vis

Câți bani primește Ioana din drepturile de autor ale Andei Călugăreanu și ce cumpără cu ei.

Unica fiică a regretaților artiști Dan Tufaru și Anda Călugăreanu are mari emoții pentru Luca, fiul ei, care, în toamnă, va fi boboc, la școală. Ioana ne-a mai povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre mama ei, care o alinta ”bubulina mea”, pentru că era „grăsuță”, dar și despre tatăl vitreg, care a îndrăgit-o ca pe propriul copil: ”L-am iubit pentru că mi-a umplut golul de tata, de lipsa lui….”.

Nepotul Andei Călugăreanu începe școala, din toamnă

Ioana îl adoră pe Luca, fiul ei, care, din toamnă, va merge la școală. Micuțul este atras de cărți, de muzică și desen, astfel că promite încă de pe acum că se va număra printre premianții clasei.

”De Paște, îi voi lua lui Luca în dar hăinuțe, căci am depășit stadiul de jucării. De acum este băiat mare, îl pregătim de școală, în toamnă. Îi place cartea, o să-l ajut la lecții, o să am grijă să ajungă un om important”, ne-a spus cu bucurie în glas Ioana.

Anda Călugăreanu și-a presimțit sfârșitul:” Mama mi-a spus că ea o să moară și să am grijă ce fac în viață”

Anda Călugăreanu, una dintre cele mai bune artiste din România, în anii comunismului, și-a presimțit sfârșitul. Fusese diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancer la plămâni. La 30 de ani de la tragedie, Ioana ne dezvăluie care a fost ultimul sfat ale măicuței:

”Eu și mama am avut o relație foarte puternică. M-a adorat. Mă alinta bubulina, căci eram grăsuță! Știa că este foarte bolnavă, a luptat, dar era foarte slăbită. Mi-a spus că ea o sa moară și să am grijă ce fac în viață. Eram acasă când a murit. A fost o tragedie, aveam doar 14 ani… Atunci m-am trezit singură pe lume…”.

Anda Calugareanu si Ioana Tufaru

O visează adesea pe mama ei: ”Îmi cere mâncare, apă, țigări. Mi-a cerut și o pătură, că îi e frig”

Ioana o visează adesea pe mama ei și este convinsă că, de Sus, o veghează să îi fie bine, să fie ferită de rele.

”O visez mereu că îmi cere ceva. Mâncare, apă, țigări. Mi-a cerut, acum câțiva ani, chiar și o pătură, cu care să se învelească acolo, că îi e tare frig. Am dat de pomană mâncare și haine. Sunt convinsă că mă veghează, o simt alături tot timpul. Se apropie Paștele, cu mama am multe amintiri. La pregătiri pentru masa tradițională nu o ajutam eu, eram prea micuță. De Iepuraș, ea mă răsfăța cu daruri, hăinuțe și dulciuri. De Paște voi găti și eu ce am văzut la noi în casă, pe masă vom avea ouă vopsite, salată, miel, ciorbiță!”, ni s-a mai confesat Ioana, cu nostalgia copilăriei, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Se bucură și de puținii bani din drepturile de autor ale Andei Călugăreanu: ”Mai îi cumpăr copilului o hăinuță, o ghetuță”

Numele mamei i-a deschis Ioanei multe uși. Și recunoaște acest fapt: ”M-a ajutat foarte mult, am reușit anumite lucruri mai bine și mai ușor decât dacă eram oricine altcineva!”.

Iar suma de bani, din drepturile de autor ale solistei, nicidecum direct proporțională cu valoarea artistică a Andei Călugăreanu, o ajută acum să treacă peste greutățile financiare, Ioana având doar un ajutor de la Stat de aproximativ 700 de lei.

”Sunt sume foarte mici pentru valoarea mamei, da! Dar, sunt buni, atâția câți sunt, mă mulțumesc că îmi sunt foarte de folos, mai cumpăr copilului o hăinuță, o ghetuță, ce mai are nevoie”, ne-a mai mărturisit Ioana, pentru Ego.ro

Ioana cu fiul ei

Joacă la Teatrul Evreiesc, în ”Scripcarul pe acoperiș”, piesă în care fusese distribuit și tatăl ei, Dan Tufaru

Ioana face parte din distribuția piesei ”Scripcarul pe acoperiș”, de la Teatrul Evreiesc, în care jucase și tatăl ei, în anii 90.

”Pe scenă mă simt ca peștele în apă, probabil că moștenesc asta de la mama mea, Anda Călugăreanu. Mi-e dor de teatru, de scenă, din păcate încă nu putem juca, aștept cu nerăbdare ridicarea cortinei”, ne spune ea, încântată de micul rol primit din partea regizorului.

Și-a îndrăgit enorm tatăl vitreg: ”Pe el l-am iubit pentru că mi-a umplut golul de tata…”

Ioana a fost crescută de Alexandru Medeleanu, cel de-al doilea soț al Andei Călugăreanu. Și îi va fi mereu recunoscătoare că a iubit-o ca pe propriul lui copil.

”Este un om tare bun, a avut grijă de mine când eram mică. Pe el l-am iubit pentru că mi-a umplut golul de tata, lipsa lui…Despre Dan Tufaru și relația mea cu el nu vreau să discut. Să se odihnească în pace! Adesea îi aprind o lumânare, este înmormântat în același cimitir cu mama mea, la câteva alei distanță”.

În memoria inegalabilei artiste, Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”  a organizat recent un spectacol de muzică. La emoționantul eveniment, Ioana a fost invitată de onoare: ”Am plâns pe scenă!”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *