Fiica Andreei Esca nu vrea să preia afacerile familiei. Alexia Eram: „Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint” EXCLUSIV

Alexiei i-ar plăcea să aibă chiar și propria emisiune TV sau online

Alexia Eram a absolvit prestigioasa universitate din Londra, „University For the Creative Arts”, unde a studiat Marketing, Publicitate și Relații publice, însă tânără nu vrea să activeze în domeniu. Fiica Andreei Esca a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu își dorește să se implice în afacerile tatălui său, ci că vrea să se îndrepte mai mult spre domeniul mamei sale. Pe lângă activitățile din social media, Alexiei i-ar plăcea să aibă chiar și propria emisiune TV sau online.

”Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele”

Tatăl Alexiei Eram, Alexandre Eram, este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România, activând în mai multe domenii. Deși a pus bazele unui business de succes, se pare că niciunul dintre copii nu vrea să-i calce pe urme.

Cel puțin, nu Alexia Eram, care ne-a mărturisit că preferă să se orienteze mai mult spre domeniul în care activează mama ei, Andreea Esca.

Proaspăt absolventă a unei prestigioase universități din Marea Britanie, Alexia ne-a mărturisit că nu are de gând să intre în afaceri, alături de tatăl ei, ci se gândește să facă un master sau niște cursuri care să aibă legătură cu domeniul în care speră să activeze pe viitor.

„Momentan, nu știu, poate fac un curs sau un master. Vreau să continui pe parte de social media cu toate proiectele pe care le am momentan, vreau să evoluez pe toate planurile astea. Poate îmi deschid și eu ceva. Pe partea de business, nu cred că o să fac asta. Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint. Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele, cu o emisiune ceva, decât pe cea a tatălui cu business-uri. Poate Aris că el mai mult pe business”, a povestit Alexia pentru EGO.ro.

”La un milion de urmăritori fac o colecție”

Cu toate că nu este atrasă de domeniul afacerilor, Alexia nu exclude ideea de a-și lansa propria linie de cosmetice, mai ales că are tot suportul pentru a demara acest proiect. Cu atât mai mult cu cât, în urmă cu câțiva ani, în colaborare cu brand-ul de cosmetice al familiei sale, tânăra a scos un prim produs care îi poartă numele.

Atunci, toată lumea se aștepta să se transforme într-o „Kylie Jenner de România” și să devină un „guru” al produselor cosmetice, așa cum s-a întâmplat și cu sora cea mică a celebrei Kim Kardashian, care a ridicat un imperiu în industria cosmeticelor pe când avea doar 19 ani.

„Aș vrea să fac o colecție de cosmetice. Acum câțiva ani am început cu un ruj, dar atunci eram mai mică, eram încă la facultate. Mai ales că acum am făcut și eu un curs de automachiaj și încep să învăț mai multe despre machiaj, așa că cine știe când vine lansarea. La un milion de urmăritori fac o colecție”, ne-a mai declarat Alexia.

Împreună cu mama ei, Andreea Esca
Împreună cu mama ei, Andreea Esca

Conduce mașina lui Mario, până își cumpără una

Până la cosmetice sau la vreo emisiune TV, Alexia continuă să se implice în campanii pe social media și să se bucure de vacanța după absolvirea studiilor. Recent și-a luat și permisul de conducere și vrea să învețe să se descurce în trafic cu mașina lui Mario.

„Nu am avut timp până acum, am fost tot plecată, am tot amânat, dar în sfârșit astăzi (n.r. miercuri) am dat și traseul și l-am luat. Nu o să mai plec în Londra, sincer, dar poate o să mai fac un Master sau un curs, dar nu în Marea Britanie. Așa că nu o să fiu nevoită să mă obișnuiesc cu stilul lor de condus. Bine, întâi să mă obișnuiesc aici și după aceea „pe dreapta”. Nu îmi e teamă să conduc, chiar sunt super ok. Mi-a fost mai teamă la examenul de teorie decât la proba de condus. Mario a zis că o să mă lase să-i conduc mașina”, a mai completat Alexia pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *