Fiica Andreei Esca, pe lista concurenților de la America Express 2024. Cu cine ar putea face echipă Alexia. Nu e vorba de Mario Fresh

Ce se știe deja despre noul sezon America Express
Fiica Andreei Esca, pe lista concurenților de la America Express 2024. Cu cine ar putea face echipă Alexia. Nu e vorba de Mario Fresh

Debutul filmărilor pentru un nou sezon America Express este aproape. Mona Segall și Robert Lionte au anunțat deja că aventura se va desfășura tot în America Latină. Iată că se fac cunoscute și primele nume ale vedetelor care vor pleca peste Ocean la finalul acestei luni. Surpriza ediției este fiica Andreei Esca.

Alexia Eram, pe lista concurenților din noul sezon America Express. Cu cine ar urma să facă echipă

Chiar dacă în presă a apărut informația că în noul sezon vor fi Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu, se pare că cei patru nu se regăsesc pe lista vedetelor din concurs. În schimb, una dintre echipe este formată din copiii Andreei Esca, Alexia și Aris, potrivit tvmania.ro.

Alexia Eram are 22 de ani și este cunoscută pe rețelele de socializare, acolo unde are sute de mii de urmăritori. Aris are 19 ani și este student la Barcelona. Așadar, limba spaniolă nu ar trebui să fie o problemă pentru cei doi. Mai mult decât atât, Alexia știe deja câteva ponturi de la iubitul ei deoarece Mario Fresh a concurat la Asia Express – Drumul Comorilor, în sezonul din 2020, când a făcut echipă cu Alex Velea.

Frați celebri care au fost concurenți la America Express

Se pare că relația dintre frați și surori este una dintre tipologiile preferate de realizatorii castingurilor. În sezonul 2 au fost bianca Drăgușanu și sora sa, Oana. În sezonul 3 au fost Florin Ristei și fratele său, Daniel. În sezonul 4 au fost Lidia Buble cu Estera, sora ei. În sezonul 5 au fost Jean Gavril și fratele lui, Dinu.

Cine au fost câștigătorii sezoanelor de Asia și America Express

Sezonul 1 Asia Express – câștigătoare au fost Raluka și Ana Baniciu
Sezonul 2 Asia Express – câștigători au fost CRBL și Oase
Sezonul 3 Asia Express – câștigători au fost Răzvan Fodor și Sorin Bontea
Sezonul 4 Asia Express – câștigători au fost Mihai și Elwira Petre
Sezonul 5 America Express – câștigători au fost Nelu Cortea și Cătălin Bortea

Nelu Cortea și Cătălin Bortea au primit trofeul America Express cecul în valoare de 30.000 de euro, dar și titlul de cuceritori ai El Dorado pe Drumul Aurului. În plus față de marele premiu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost recompensați, de-a lungul competiției, cu diverse sume de bani.

Vezi și – Ce spune Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că a trișat la America Express: „Dacă îmi dai penalizare mică, eu fac ce mă taie capul”. Părerea ei despre câștigătorii Cătălin Bordea și Nelu Cortea VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *