Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, de o frumusețe răpitoare. Violeta s-a transformat într-o tânără superbă, la aproape 16 ani. Imaginile fac furori

Vedeta și fata ei au făcut o ședință foto împreună

Scris de: Daoud Andra

18 Aug. 2023

Andreea Marin are de ce să fie mândră. Fiica ei, Ana Violeta, crește și se transformă pe zi ce trece într-o domnișoară superbă. Adolescenta în vârstă de aproape 16 ani a moștenit trăsături atât de la mama sa, cât și de la tatăl ei, Ștefan Bănică Jr. Recent, vedeta și fiica ai au făcut o ședință foto de colecție, iar imaginile au fost publicate de Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Cum arată fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, la aproape 16 ani

Andreea Marin și-a obișnuit fanii să fie discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Din când în când însă, vedeta face publice imagini cu fiica ei, care este o domnișoară în toată regula. Ana Violeta, fiica prezentatoarei și a lui Ștefan Bănică, seamănă cu ambii părinți ai săi, iar de curând a făcut o ședință foto alături de mama sa.

Citește și: Cum arată Andreea Marin fără machiaj. Ipostaza în care admiratorii nu au mai avut ocazia să o vadă până acum

Fosta zână a Surprizelor și fiica ei și-au asortat ținutele și au pozat pentru un fotograf renumit. Andreea Marin a postat câteva imagini pe conturile ei de socializare și i-a dedicat fiicei sale câteva versuri sensibile. A pus în descrierea imaginilor poezia ”Vara”, de Nichita Stănescu, iar cei care o urmăresc online au copleșit-o cu like-uri și comentarii.

Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică (foto: Alex Gâlmeanu)

Adolescenta a obținut o bursă în America

Ana Violeta nu este doar frumoasă, ci și foarte inteligentă și muncitoare. În urmă cu câteva săptămâni, adolescenta a mers în Statele Unite, după ce a obținut o bursă acolo. Mama ei a însoțit-o și a scris despre această experiență pe rețelele de socializare. Vedeta se mândrește cu realizările fiicei sale, care a muncit mult pentru a-și vedea visul împlinit.

Citește și: Imaginea superbă cu care Andreea Marin a topit inimile fanilor. Cum s-a fotografiat cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

”Acum știu că fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale binecunoscutei Fundații Tony Robbins și a devenit singura adolescentă ce avea să plece din România anul acesta spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare, inspirațională la Global Youth Leadership Summit din San Diego, experiență care a marcat-o pozitiv, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și traineri binecunoscuți la nivel mondial. Ne e teamă că nu se vor descurca fără noi, dar pentru copiii acestui secol nu mai există granițe, când unitatea de măsura care contează e capacitatea minții lor. O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea unui tânăr la început de drum, îi dă aripi către viitor.”, a scris Andreea Marin, pe Instagram, în dreptul unor fotografii de peste Ocean.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
8.1 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *