Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, prima zi de școală. Cum și-a făcut apariția FOTO

Imagini cu Sofia, alături de părinții ei, din prima zi de școală

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, prima zi de școală. Sofia a intrat în clasa pregătitoare, iar emoțiile au fost resimțite puternic atât de mama ei, cât și de micuța școlăriță. Aceasta a fost însoțită în prima ei zi de școală de toată familia.

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, prima zi de școală

Bianca Drăgușanu a trecut prin emoții mari în această dimineață. Fiica ei și a lui Victor Slav a început o nouă etapă a vieții. Sofia a început școala și a fost însoțită, la unitatea de învățământ din Sectorul 2, pe băncile căreia își va petrece următorii ani, de către părinți și bunica din partea mamei.

„Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală. De azi este școlar. Ești fericită? Da? Ce sunt alea, mama, emoții? Ești copil fericit? Dar eu sunt, nu mai!”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Sofia, însoțită la școală de părinți și bunică

După doi ani în care părinții nu au avut voie să participe la festivitățile de deschidere a noului an școlar din cauza pandemiei, iată că anul acesta lucrurile au revenit la normal. Iar momentul a picat cum nu se putea mai bine pentru Biaca Drăgușanu și Victor Slav, care și-au putut însoți fiica până în sala de clasă, acolo unde micuța Sofia s-a întâlnit pentru prima dată cu învățătoarea sa. Fiica celor doi i-a oferit celei care îi va călăuzi pașii în primii ani de școală un buchet de flori. La rândul său, cadrul didactic a încurajat-o și i-a mărturisit că și ea are emoții.

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, prima zi de școală
Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, prima zi de școală

Victor Slav, topit după fetița sa

Prezentatorul TV abia aștepta momentul în care fiica sa începe școala. Recent, Victor Slav a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că este convins de faptul că Sofia va reuși să se integreze foarte repede în noul colectiv de la școală, dat fiind faptul că micuța este o fire foarte sociabilă.

„Suntem într-o etapă frumoasă, mai avem puțin și facem 6 ani. Mergem și la școală din septembrie. Deci lucrurile au avansat, timpul trece foarte repede. Suntem bine. Nu-mi vine să cred că a crescut. Timpul trece incredibil de repede, azi luni-mâine e vineri, nu mai zic să suntem la jumătatea anului și ne facem planuri de Revelion. Trebuie doar să prindem momente cu care să rămânem. Abia aștept să o văd în prima zi de școală. O să am emoții, dar nu o să plâng. Din punctul ăsta de vedere sunt foarte liniștit pentru că Sofia este foarte sociabilă. Imediat unde sunt copii este și ea. Se prezintă și apoi întreabă dacă vor să fie prieteni. Pe mine mă uimește”, a declarat Victor Slav în urmă cu aproximativ două luni.

Mai multe imagini din prima zi de școală în galeria foto de sus!

7.8 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.