Fiica cea mică a lui Gabi Balint vrea să se lanseze în muzică: „Este și ea o mică artistă”. Cum o susține fostul mare fotbalist VIDEO EXCLUSIV

De mai bine de 5 ani, Gabi Balint s-a reîntors în orașul natal, în Bistrița Năsăud, în casa în care a copilărit

Gabi Balint este fără îndoială unul dintre cei mai reprezentativi fotbaliști români. Pe cât de vizibil a fost pe terenul de fotbal, pe atât de discret a încercat să fie în viața privată. Deși nu mai are niciun fel de relație cu mama mezinei sale, Raluca Petrică, fostul sportiv de performanță încearcă să petreacă cât mai mult timp cu fiica lui. Cei doi au venit împreună la avanpremiera filmului documentar „Phoenix Har/Jar”, iar Gabi Balint a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că și-a dorit enorm să fie însoțit de Roa, căci micuța se pregătește pentru o carieră în muzică.

Fiica cea mică a lui Gabi Balint vrea să se lanseze în muzică

În urmă cu 12 ani, Gabi Balint ținea prima pagină a ziarelor alături de iubita lui de atunci, Raluca Petrică. Deși au încercat o relație discretă, totul a explodat în momentul în care s-a născut fiica lor, Roa. Se pare că ruptura a venit în momentul în care fostul fotbalist a aflat că Raluca Petrică nu divorțase de fostul partener de viață în momentul în care a rămas însărcinată. Cei doi s-au despărțit înainte cu o lună înainte ca micuța să vină pe lume, însă asta nu l-a împiedicat pe Balint să-și recunoască copilul.

După o perioadă în care fosta dansatoare de la „Surprize-surprize” a făcut acuze la adresa lui Gabi Balint, se pare că lucrurile s-au așezat într-un mod firesc, iar acum sportivul se bucură de prezența fiicei sale în viața lui. Roa Andreea Lorelei Balint, pe numele ei complet, nu doar că este prezentă în viața tatălui ei, dar îi face mare plăcere să petreacă timp împreună, fie că merg la evenimente mondene, la film, la spectacole sau la festivaluri de muzică.

„Nu o mituiesc, că este și ea o mică artistă. Cântă la pian, voce. De aceea am și adus-o astăzi. Am pus-o să studieze un pic Pheonix pentru că i-am explicat că este formația cu care eu am crescut și tare mult m-am bucurat când, după o perioadă de timp i-am cunoscut și pe membrii formației, pe câțiva dintre ei. Cu Mircea Baniciu mă leagă o prietenie de vreo 40 de ani. I-am dat câteva melodii să asculte ca să vină să știe despre ce este vorba”, a povestit Gabi Balint pentru EGO.ro.

La cei 12 ani, Roa Balint se pregătește pentru o carieră în muzică și, pe lângă orele în care studiază diverse intrumente și își antrenează vocea, micuța se documentează intens și studiază toate genurile muzicale.

„Chiar îmi place formația și muzica pe care o fac. Mi-ar plăcea să ascult cât mai mult. Nu fac parte dintr-o trupă anume, dar mi-ar plăcea să fac parte dintr-o trupă. Încă nu știu”, ne-a declarat și Roa, completată de tatăl ei, care o încurajează enorm în drumul pe care l-a ales deja.

„Își caută stilul deocamdată. I-am explicat că Pheonix a cântat un stil etno-rock, nou pentru ea că nu era obișnuită cu astfel de muzică, dar e important pentru cultura ei generală. I-am zis că e foarte bine să asculte diferite stiluri ca la un moment dat să aleagă ce-i place mai mult. Nu ne potrivim la muzica clasică, niciunul, deși studiind pianul cântă foarte mult muzică clasică, dar ne place mai mult alt gen de muzică”.

„Nu e vorba de bani aici sau câștigurile care vor fi”

Deși o moștenește pe mama ei, care s-a învârtit în zona artistică din România, se pare că la concerte își dorește să meargă alături de tatăl ei și de sora mai mare, Denisa, din prima relație a lui Gabi Balint.

„Mergem acum la Depeche Mode împreună. Dar și cu Denisa, fiica cea mare, și ea e fan Depeche Mode”, ne-a mai povestit fostul sportiv care spune că își încurajează fetele să-și urmeze pasiunile și să-și aleagă singure cariera. „A și fost la concursuri de muzică, a câștigat, are diplome. Nu e vorba de bani aici sau câștigurile care vor fi. Eu cred că este important ca fiecare să facă ceea ce îi place. Eu am făcut ce mi-a plăcut, am făcut totul cu drag, la fel i-am zis și ei, și Denisei. E important să faci ceva să-ți placă. Să nu trebuiască să te trezești dimineața cu gândul că iar trebuie să mergi la muncă, fără chef. Trebuie să faci ceva să-ți placă. O să vină apoi și remunerația”.

„M-am mutat în Bistrița și ne vedem mai rar”

De mai bine de 5 ani, Gabi Balint s-a reîntors în orașul natal, în Bistrița Năsăud, în casa în care a copilărit. Astfel că, vizitele în București sunt din ce în ce mai des, cele mai multe fiind pentru a o vedea pe fiica lui cea mică, care locuiește alături de mama ei și ceilalți doi frați.

„Ieșim. Nu des, e adevărat. Sunt sigur că își dorește să ieșim și mai des, dar acum eu făcând naveta mult, m-am cam mutat în locul de unde am plecat, în Bistrița, și ne vedem mai rar. Dar tot timpul mergem la filme când ne vedem. Petrecem câteva ore plăcute împreună”, ne-a mai povestit Gabi Balint. Pentru că de ziua lui nu a fost la București, micuța a profitat de această întâlnire și i-a oferit și un cadou pe măsură. „De ziua lui i-am dat o sticlă de vin”, a dezvăluit Roa, completată de tatăl ei. „Un vin bun, foarte bun. Dar nu cadourile sunt importante. Cadoul e ea și eu sunt bucuros să le văd pe fete că știu să-și trăiască viața, că știu ce își doresc în viață. Asta contează cel mai mult, asta ne face pe noi, părinții, să fim bucuroși”, a mai spus marele campion pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.