Fiica Elenei Gheorghe le spune tuturor copiilor că mama ei este o prințesă Disney. „Cântă și ea și se preface că este Elena din Avalor” EXCLUSIV

Amelie, fiica Elenei Gheorghe, are mari șanse să devină artistă: ”Știe toate mimicile posibile”
Fiica Elenei Gheorghe le spune tuturor copiilor că mama ei este o prințesă Disney. „Cântă și ea și se preface că este Elena din Avalor” EXCLUSIV

Elena Gheorghe a devenit vocea unui personaj de desene animate, cu ceva timp înainte să se nască fiica ei, însă serialul a avut un așa mare succes încât Amelie l-a îndrăgit imediat. Interesul a fost și mai mare atunci când a aflat că vocea mamei ei este cea din spatele cântecelor din film. Elena Gheorghe a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că Amelie a avut grijă să le spună tuturor copiilor că este fiica unei prințese Disney și că adevărata Elena din Avalor este mama ei.

Elena Gheorghe și-a pus vocea pe un personaj de desene animate

În 2016, Elena Gheorghe primea oferta de a dubla coloana sonoră a unui personaj de desen animat care-i poartă și numele, o prințesă cu origine latină. Dacă, la început, fiul ei, Nicolas, a fost fascinat de serial, treptat băiețelul a crescut și s-a orientat către alte producții, lăsând loc surorii sale, Amelie. Așa cum era de așteptat, în momentul în care s-a lansat platforma Disney în România, Elena s-a numărat printre invitați. Nu a venit la eveniment în costumația vreunui personaj pe care l-a dublat, de-a lungul timpului, ci a ales o ținută complet roz.

„Eu când mă gândesc la lumea Disney, mă gândesc la o lume minunată, unde totul este roz, unde nu există furtună, nu există tunete, fulgere. Acum vorbea atât Elena Gheorghe, cât și Elena din Avalor. Câteodată mai vorbește și Elena din Avalor. Încerc să alternez pentru că Elena normală este un pic pragmatică, iar Elena din Avalor este mai copilăroasă”, ne-a povestit amuzată Elena.

„Întotdeauna am avut o relație specială cu Disney”

În ciuda vârstei, solista se crede în continuare într-o lume de basm.

„Eu am tras voci pentru piesele din Elena din Avalor, a fost o experiență foarte mișto. Mă bucur pentru că tot mai des am proiecte cu Disney și asta dinainte să fiu mamă. Întotdeauna am avut o relație specială cu Disney, căci și piesele mele de început au fost cumva cu prințese. Experiența în lumea copiilor, în general, este una minunată și parcă retrăiesc vremea aceea când eram eu micuță și vedeam totul perfect”.

Elena Gheorghe, alături de cei doi copii
Elena Gheorghe, alături de cei doi copii

„Întotdeauna am avut o slăbiciune pentru Mickey și Minnie”

Cu toate acestea, artista recunoaște că nu a fost fan prințeselor Disney și că de mică i-a plăcut Mickey Mouse, pasiune pe care o are și în ziua de azi.

„Întotdeauna am avut o slăbiciune pentru Mickey și Minnie. Chiar și după ce nu am mai fost mică, eu tot mică am rămas pentru că și acum pijamaua mea favorită o are pe Minnie. Multă vreme am avut obsesie. Adică gen cumpăram huse de telefon, asta se întâmpla, mare fiind, am pahar special de la Disneyland cu Mickey, cu Minnie, pentru că sunt haioși și pentru că indiferent cât ai fi de obosit sau de stors de energie, când te uiți la Disney și când te uiți la Mickey Mouse parcă îți revine copilăria în suflet și te simți mic și fără responsabilități”, a mai povestit Elena pentru EGO.ro.

Elena Gheorghe, despre relația cu frații ei

Dat fiind faptul că este o diferență mică de vârstă între ea și frații ei, Ana și Costin, Elena făcea gașcă cu ei și își imaginau că sunt personaje din desenele animate care rulau în perioada copilăriei lor.

„Bineînțeles că mă uitam și la alte desene animate. Am văzut și Captain Planet și noi, mai ales că suntem trei frați, mai aveam și câțiva vecini în apropiere, ne prefăceam acolo că suntem personajele din desen. Am văzut și Sailor Moon, am văzut Nils, am văzut Cartea Cărților. Dacă stau să mă gândesc la desenele pe care le vedeam eu când eram mică, cred că mai era și Sabina cu cele șapte culori. Erau câteva, dar ne-au marcat copilăria și pentru noi au fost foarte bune la momentul respectiv”.

„Sunt al treilea copil din canapea”

Nici acum nu și-a pierdut din obicei și, atunci când are timp, se pune pe canapea alături de copiii ei, Nicolas și Amelie, și urmăresc împreună producțiile care rulează astăzi.

„De multe ori și eu mă pun la desene animate cu ei. Chiar dacă ei nu-mi cer. Adică sunt al treilea copil din canapea. Cunosc toți eroii căci Nicolas vine și îmi povestește totul, crezi că scap nepovestită, că să zic așa. Îmi spune ce s-a întâmplat în Spiderman. Sunt cumva actualizată cu treburile astea. Dar cumva eu sunt mai mult în lumea lui Amelie cu prințese. Amelie este înnebunită după Elena din Avalor. Este una dintre prințesele ei preferate”.

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe

„Spune că mami a ei este Elena din Avalor”

De departe, desenul pe care l-a vizionat în repetate rânduri este Elena din Avalor, nu doar pentru că a cântă toate melodiile din film, ci pentru că fiica ei îi cere să o asculte și să o vadă la nesfârșit.

„Știe cumva că mami a înregistrat voci pentru desenul ăsta animat și ea când se duce în fața blocului spune că mami a ei este și Elena din Avalor. Ea are un microfon și când este melodia pe care o interpretez eu în desen cântă și ea, se preface, e toată un Elena din Avalor. Chiar îmi spune că atunci când o să fie mare ca mine vrea să joace în filmele de la Disney. Ea are foarte multe filme la care se uită, de adolescenți deja. Eu o susțin dacă vrea să facă treaba asta, mai ales că ea are toate „actoriile” din lume. Știe toate mimicile posibile, așa că ar putea să joace într-un film serial pentru copii”, ne-a mai povestit artista.

Cea mică nu doar că este un telespectator fidel, dar își imaginează că intră în pielea unor personaje și face mici scenete prin casă. Dat fiind faptul că mama și mătușa ei o postează pe site-urile de socializare făcând fel de fel de activități de genul, Amelie a atras atenția agențiilor de casting, care i-au propus să vină la o întâlnire.

„Am fost sunați, dar era mult prea micuță. S-a întâmplat înainte de pandemie. Ne-au sunat pentru o producție pentru copii. Era mult prea micuță, dar probabil că or să se mai ivească ocazii pentru că ea este înnebunită și pentru că oricum oamenii știu cam ce zace în ea”, a mai declarat Elena pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *