Fiica Elenei Lasconi a răbufnit după ce și-a umilit mama. Cum se apără Oana: “O lecție destul de dură pentru mine”

Fiica Elenei Lasconi a răbufnit după ce și-a umilit mama. Cum se apără Oana: “O lecție destul de dură pentru mine”

Oana Lasconi (31 de ani), fiica primarului din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a revenit cu un nou mesaj pe internet în care susține că regretă felul în care a vorbit la adresa mamei sale. De curând, tânăra a declarat, într-un mesaj video pe Instagram, că este „absolut dezgustată, dezamăgită și șocată”, în calitate de membru al comunității LGBTQ+, de declarația părintelui său, care a recunoscut că a votat „DA” pentru modificarea Constituției la referendumul pentru familie.

Oana Lasconi, un nou mesaj în mediul online

Acum însă, Oana Lasconi a punctat că nu ar fi trebuit să se arunce cu capul înainte și să facă declarații când „emoția era la maxim”, dar și că trebuia să fie „mai diplomată”. Totodată, fata Elenei Lasconi a ținut să precizeze că nu își dorește o carieră în politică și nu s-a folosit de scandalul cu mama ei pentru a se lansa.

„Aș vrea să spun că regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim. Asta e clar. Regret felul în care am făcut-o, regret momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine. Dar o lecție pe care vă jur c-am învățat-o”, a explicat Oana Lasconi în mediul online.

Fiica Elenei Lasconi nu vrea să audă de politică

Deși fiica primarului din Câmpulung Muscel a dat de înțeles că vrea să intre în politica din România, Oana Lasconi neagă acum acest lucru.

„Unii au spus că am folosit asta drept rampă de lansare politică. Permiteți-mi să vă liniștesc, politica din România este mult prea struțo-cămilă ca să am eu ce să caut în ea. Din punct de vedere ideologic, mi se pare un haos. Dar ce-mi doresc din toată inima să fac este să susțin comunitatea LGBTQ+. Asta e ce vreau. Îmi doresc să oprim acest scandal. Să-l încheiem și să pornim un dialog. Haideți să fim mai buni și mai toleranți astăzi, să ne respectăm, dar vă rog din toată inima să înțelegeți că o părere nu poate fi sinonimă c-un vot pentru îngrădirea unor drepturi. E foarte important să putem să pornim dintr-o zonă comună. Părerile sunt cu totul altceva. Haideți să ne respectăm astăzi și să începem să visăm la o Românie mai bună, din toate punctele de vedere. La oameni mai fericiți, la un trai mai bun. Haideți să pornim un dialog”, a continuat fata vedetei.

Amintim că Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit recent că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018: „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”. Decizia nu a fost pe placul fiicei sale, Oana, care a umilit-o în mediul online.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *