Fiica lui Codin Maticiuc îi calcă deja pe urme. Joacă în primul ei lungmetraj: ”Totul a fost perfect”. Dezvăluiri despre al treilea copil VIDEO EXCLUSIV

Actorul a rupt tăcerea

De când a făcut primii pași, Smaranda, fiica cea mare a lui Codin Maticiuc, a fost un copil extrem de creativ și diferit față de mulți alți copii de vârsta ei. Cu toate că familia era de-a dreptul fascinată de evoluția ei, nimeni nu s-ar fi gândit că micuța va vrea să calce pe urmele tatălui ei în ceea ce privește atracția către zona artistică. La 4 ani este deja actriță în adevăratul sens al cuvântului. Codin Maticiuc a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că fiica lui i-a dat clasă și că debutul ei în această industrie a fost unul fără cusur.

Codin Maticiuc este un tătic tare mândru

În ultimii ani, Codin Maticiuc a produs mai multe filme care au fost extrem de bine primite în cinematografele din România, dar a și jucat în lungmetraje și seriale. Cu toate acestea, de departe, cel mai de impact rol al lui a fost în serialul ”Clanul”, unde personajul care îi dă viață a făcut deliciul publicului încă de la prima apariție. Aflat la cel de-al treilea sezon, Codin Maticiuc spune că are și mai multe surprize pentru telespectatori. ”Lumea trebuie să înțeleagă că în ”Clanul” este vorba despre Pelicanu și Iulică. Tot timpul a fost. Dar nu au știut ei, o ardeau cu Tătuțu, cu gaborii. Nu. ”Clanul” este despre Pelicanu și Iulică, noi suntem adevăratul Clanul. Iulică este adjunctul, normal. Bine este un clan de doi nu e mare lucru. Dar, atenție, eu din când în când îi mai zic că am putea să ne numim și Peliclanulică”, ne-a povestit Codin Maticiuc despre noul sezon, care va debuta în curând la Pro TV.

Totodată, a explicat că se bucură enorm că face parte din acest proiect: ”Îmi place foarte mult. Este un produs foarte mișto și mă bucur foarte mult de el. Am văzut și acest nou trailer la ”Groapa” și mi se pare foarte interesant ce fac băieții și acolo. Îmi place că se face ficțiune și Pro Tv-ul face foarte multe filme de ficțiune. Sunt și altele pe care le filmează cumva acum și pe care o să intre la grila cealaltă, din primăvară. E tare că se face asta în România”.

”A fost pe set la ”Clanul” de două ori până acum”

Fără să știe că fiica lui va dori să-i calce pe urme, Codin Maticiuc a introdus-o treptat în lumea filmului și, deși are doar 4 ani, i-a explicat ca unui adult ce înseamnă cu adevărat meseria de actor.

”I-am pus mici scene cu mine și fragmente din ”Miami Bici”, din Clanul. Adică am luat-o așa ca să-i mai explic. Dar a fost pe set la ”Clanul” de două ori până acum. În zilele în care am fost un pic mai liber, în care am mai puține vorbe, a venit cu mine. A venit cu soția și eu i-am arătat pe acolo, i-am prezentat echipa, la machiaj, la rulote, să vadă, să înțeleagă”, a mai povestit Codin Maticiuc pentru EGO.ro, completând că nu și-a imaginat însă că va ajunge să debuteze în actorie la această vârstă. ”Anul acesta a jucat și ea în primul ei film. Gașca Zurli face un film și a fost în filmul lor. Totul e fost perfect. Ea e perfectă. Deci a jucat și ea în primul ei film. Fratele ei joacă în ”Miami Bici 1” și 2 acum, așa că și ea joacă în Gașca Zurli, așa că e nebunie cu noi”.

Smaranda nu este singurul copil din familie care îi calcă pe urme. Mario este deja obișnuit cu platourile de filmare, făcând parte din distribuția de la ”Miami Bici 1”, iar în curând îl vom revedea și în continuarea ”Miami Bici 2”. Dacă la prima lui interacțiune cu filmul, Codin Maticiuc l-a premiat cu un joc pe televizor, acum, la cel de-al doilea proiect mărturisește că nu doar că nu i-a mai luat nimic, dar i-a luat înapoi și jocul cu pricina.

”Acum, pentru că nu învață bine i-am luat Playstation-ul. Același joc i l-am luat înapoi. Da, săracul. Să învețe bine. I-am luat telefonul, îl las doar două ore pe zi, i-am luat și Playstation-ul. Să fie clar”, a mai completat amuzat Codin Maticiuc.

”Cred că am închis capitolul copii”

Cu alte cuvinte, în casa lor nu există moment de plictiseală, cea care de departe încearcă să facă regulile este Smaranda: ”E foarte greu cu ea. Încearcă să se impună, că ea este acolo șefa. E foarte greu și parcă încearcă să-și acapareze și mama mai mult. Că e un pic de competiție. Era mai independentă înainte. Mai dormea pe la bunici, adică voia ea să se ducă să doarmă la ei, mai dormea la verișoara ei. Adică avea o doză de independență pe care cumva a pierdut-o. Mama să fie acolo pentru că pentru atenția ei este bătălia”, ne-a mai povestit interpretul lui Iulică din serialul ”Clanul”.

Dacă Smardanda este copie fidelă a tatălui ei, mezina familiei moștenește trăsăturile mamei sale: ”Mi se pare că Ilinca seamănă cu Ana mai mult. Pentru că este brunetă toată, este mai închisă la piele. Smaranda este foarte albă, ca mine. Nu-mi dau seama. Poate foarte puțin să semene cu mine. O să vedem mai târziu, o să ne dăm seama pe la 2-3 ani, dar eu cred că este Ana toată”, a mai povestit Codin Maticiuc pentru EGO.ro, completând că acum toată lumea este mulțumită, copiii seamănă cu ambii părinți, și că nu se gândesc să mai mărească familia, fiind destul de greu cu trei copii în casă:

”Eram pregătit. Aveam un SUV care avea în portbagaj încă o banchetă care se desface. Eram cumva pregătiți, deci mașina aia e. Dar cred că am închis capitolul copii. Adică e închis. E finalul”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *