Fiica lui Ion Țiriac, apariție spectaculoasă. Fanii au comparat-o cu Megan Fox. Ce au observat la fotografiile ei

Ioana și Krim sunt copiii lui Ion Țiriac din relația cu jurnalista egipteană Sophie Ayad

Fiica lui Ion Țiriac, apariție spectaculoasă. Miliardarul român este extrem de mândru de fiica lui. Ioana Țiriac este o femeie de o frumusețe răpitoare. Ea își încântă fanii cu imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare. Urmăritorii tinerei au asociat-o cu Megan Fox și au observat că seamănă ca două picături de apă.

Fiica lui Ion Țiriac, apariție spectaculoasă. Fanii au asemănat-o cu Megan Fox

Ioana, unica fiica a miliardarului român Ion Țiriac, trăiește o viață desprinsă parcă din povești. Ea locuiește la Miami, acolo unde vara aceasta a absolvit facultatea. Tânăra este activă pe rețelele de socializare. Ea postează adesea imagini din locuri exclusiviste, dar și din apartamentul ei de lux din Miami.

Ioana se poate lăuda cu o siluetă ca trasă prin inel, iar trăsăturile fizice o fac să semene foarte mult cu celebra actriță Meghan Fox. Lucru observat și de fanii de pe rețelele de socializare.

„Și frumoasă, și deșteaptă!”, „Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!”, „Megan Fox, tu ești?”, „Ce tânără superbă!”, „Sexy girl!”, „Ești o scumpă!”, „Dormi în sala de fitness”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor la postările Ioanei Țiriac de pe contul de Instagram.

Fiica lui Ion Țiriac, apariție spectaculoasă. Fanii au comparat-o cu Megan Fox
Fiica lui Ion Țiriac, apariție spectaculoasă. Fanii au comparat-o cu Megan Fox

Ioana Țiriac, organizator al unui eveniment caritabil în București

Ioana Natalia Țiriac este fiica omului de afaceri din relația cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad. Ea mai are un frate mai mare, pe nume Karim (26 de ani). Unica fiică a miliardarului român a absolvit de curând cursurile Univeristății de Jurnalism și Economie din Miami.

Ioana Țiriac vizitează România ori de câte ori are ocazia. A venit în țara natală a tatălui ei și vara trecută, când a mers inclusiv să vadă colecția de mașini a celebrului miliardar român.

În 2018, Ioana s-a numărat printre organizatorii „Bucharest Charity Fashion Show”, un eveniment de modă caritabil, la care a participat și fostul tenismen. La vremea respectivă, Ion Țiriac a povestit cât este de mândru de fiica lui.

„Bănuiesc că un copil norocos se numește cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri sau de lucrurile normale în viaţă, asta a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa de multe ori, e meritul ei, nu e meritul meu absolut deloc”, a declarat Ion Țiriac în 2018 pentru Antena Stars.

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.