Fiica lui Piedone, transformare spectaculoasă. Ana Maria atrage toate privirile după ce a slăbit 30 kilograme

Ana Maria Piedone atrage toate privirile cu silueta ei de invidiat, după ce a slăbit.
Fiica lui Piedone, transformare spectaculoasă. Ana Maria atrage toate privirile după ce a slăbit 30 kilograme

Fiica lui Piedone, transformare spectaculoasă după ce a slăbit. Fiica lui Cristian Piedone, Ana Maria, în vârstă de 28 de ani a uimit pe toată lumea cu silueta pe care o afișează.

Aceasta a slăbit 30 de kilograme și impresionează pe rețelele sociale cu înfățișarea ei. Ana Maria are și o fetiță în vârstă de 3 ani. Fiica edilului este unul dintre cei doi copii ai lui Piedone. Tânăra apare deseori în poze alături de tătăl ei, Piedone, fiind o prezență foarte activă pe social media.

Ana Maria Piedone este înzestrată cu un aspect fizic deosebit. Este brunetă, are ochi căprui, părul lung, negru și un corp de invidiat.

Fiica lui Piedone, transformare spectaculoasă

Fiica lui Piedone, transformare spectaculoasă după ce a slăbit

Ana Maria are o siluetă zveltă acum, dar nu a arătat mereu așa. În 2016, aceasta a slăbit 30 de kilograme în 6 luni, reușind să afișeze o siluetă trasă prin inel. Tatăl ei, Piedone nu a ezitat să o felicite prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta și-a exprimat bucuria și sprijinul pe pagina lui de Facebook. „Mă mândresc cu ea pentru că este un copil bun, frumos şi, pe deasupra, şi ambiţios: a slăbit 30 de kg în şase luni!’’ A scris primarul  Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Ana Maria s-a căsătorit în 2019

În 2019, fiica lui Piedone a avut o nuntă ca-n povești, la care au participat pe lângă invitați și nume sonore mari. Liviu Vârciu, Andra sau Jean de la Craiova s-au numărat printre invitații de seamă de la nunta ei. Mireasa a purtat o rochie minunată din dantelă, care i-a evidențiat silueta.

Fiica lui Piedone, transformare spectaculoasă

Deși tatăl ei este permanent în atenția tuturor, Ana Maria a ales să nu stea în lumina reflectoarelor. Aceasta stă mai departe de rețelele de socializare și preferă discreția în viața privată. Ținând cont că tatăl ei este implicat în diverse probleme legale, postările ei ar putea atrage comentarii răutăcioase.

Piedone, nou dosar penal

Primarul Sectorului 5, Piedone are și un nou dosar penal. DNA a început urmărirea penală a lui Cristian Piedone, sub acuzația de abuz în serviciu cu obținerea de foloase necuvenite pentru sine.

Piedone a fost reținut chiar astăzi de procurorii DNA, de pe Aeroportul Henri Coandă și a fost dus la audieri. Prins pe aeroport, acesta a spus că nu avea restricții impuse și că nu a intenționat să fugă din țară. „Eu nu sunt un fugar, aștept cu demnitate decizia instanței. Puteam să plec de o mie de ori din țară, Piedone nu fuge”, a spus Cristian Piedone.

sursa foto: facebook.com/cristianpopescupiedone

 

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
4.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *