Fiica lui Teo Trandafir s-a transformat complet. Maia nu mai arată așa cum o știai, imaginile spun totul

Cum s-a fotografiat adolescenta în vacanță

Scris de: Daoud Andra

26 Aug. 2023

Fiica lui Teo Trandafir s-a transformat dintr-o fetiță simpatică, într-o adolescentă superbă. Maia este majoră și se laudă cu niște trăsături foarte fine și frumoase, pe care nu ezită să le pună în valoare în fotografii. Cum s-a pozat aceasta în vacanță și cât de mândră este mama ei de ea.

Cum arată fiica lui Teo Trandafir, la 19 ani

Maia face parte din viața lui Teo Trandafir de când era foarte mică. Vedeta de televiziune a adoptat-o și a crescut-o cu foarte multă dragoste, fiind foarte apropiate. Anul trecut, Maia a devenit majoră, însă are în continuare o legătură specială cu mama ei. Cele două sunt ca două prietene și vorbesc despre orice, iar Teo o sprijină pe fiica ei în toate deciziile pe care aceasta le ia.

Recent, Maia a postat pe internet câteva fotografii din vacanță. Adolescenta s-a bucurat de câteva zile de relaxare în Grecia, mai exact în insula Zakynthos. Și-a pus în evidență trăsăturile în câteva fotografii pe care le-a publicat pe contul ei de Instagram și a primit peste 1000 de aprecieri.

Citește și: Gafa făcută de Teo Trandafir la TV. Ce a putut să facă în direct cu un invitat. Momentul stânjenitor

Maia Trandafir, în timpul vacanței din Grecia

Teo Trandafir, mândră de fiica ei

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni pentru o revistă, Teo a povestit cum este Maia, fiica ei adolescentă. Vedeta spunea atunci că are o comunicare excelentă cu ea și că sunt în continuare extrem de apropiate. Prezentatoarea de la Kanal D nu ezită să îi ceară sfaturi fiicei sale, atunci când are nevoie.

”E absolut bestială. Face exact ce o taie capul. Eu sunt lângă ea oricând are nevoie de mine. Dacă are nevoie de mine. Dacă nu, sunt acolo. Asta e important. Noi așa ne-am învățat (n.r. să se sfătuiască reciproc). Sunt obiceiuri la care nu poți renunța.

Citește și: Schimbare majoră pentru Teo Trandafir! Ce se întâmplă cu emisiunea ei de la Kanal D. Tocmai s-a aflat

Pentru că, fiind dintotdeauna așa, nu ai cum să fracturezi o relație, la un moment dat. Când asta se întâmplă, înseamnă că unul dintre parteneri a pățit ceva cu capul. Dar noi, fiind zdravene amândouă -credem că suntem nebune, dar asta e cu totul altă discuție – ne sfătuim întruna. Dar avem și nebunia asta de telefon, care este foarte bună. Căci eu, dacă nu răspund, găsesc imediat mesaje pe WhatsApp: ‘Zi-mi ce fac?’”, a povestit vedeta, pentru Viva.ro, în primăvara acestui an.

Chiar dacă Maia are 19 ani, vârstă la care mulți adolescenți își aleg meseria de viitor și se înscriu la facultate, Teo Trandafir a spus că nu pune presiune asupra fiicei sale în acest sens.

”Sunt lucruri despre care nu vorbesc, pentru că nu știu dacă se vor întâmpla. Îmi aduc aminte că la 19 ani eram în anul ll de facultate, la arabă principal. Am terminat, mi-am dat toate lucrările. După care, dacă mi-ar fi spus cineva că nu o să profesez și că o să ajung în cu totul alt domeniu… nu aș fi crezut! Și atunci, ce o să facă Maia, numai Dumnezeu știe. Așa a fost cu mine, așa presupun că o să fie și cu ea.”, a mai spus Teo, pentru aceeași sursă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *