Fiica lui Vladimir Putin, apariție rară și neașteptată la TV. Ce a urmat în direct, cu ce se ocupă Katerina Tihonova la 37 de ani

Programul televiziunii a fost modificat

Scris de: Daoud Andra

30 Apr. 2024

Fiica lui Vladimir Putin, apariție rară și neașteptată la TV. Ce a urmat în direct, cu ce se ocupă Katerina Tihonova la 37 de ani

Fiica cea mică a lui Vladimir Putin a avut o apariție neașteptată la postul de televiziune Rossia 24. Katerina Tihonova, în vârstă de 37 de ani, a vorbit la o conferință pe tema inteligenței artificiale, iar televiziunea rusă și-a întrerupt programul pentru a difuza discursul ei.

Katerina Tihonova, fiica lui Putin, apariție rară la TV

De-a lungul anilor, Vladimir Putin a încercat să își țină copiii departe de atenția presei, iar aceștia, la rândul lor, au fost cât se poate de discreți. Recent, una dintre fiicele liderului de la Kremlin a apărut la televizor, fiind prezentă la o conferință pe tema inteligenței artificiale.

Katerina Tihonova are 37 de ani și este fiica lui Putin și a fostei sale soții, Liudmila. Aceasta a participat la evenimentul Data Fusion 2024, organizat la Moscova în perioada 17-18 aprilie. Discursul său pe tema inteligenței artificiale a fost difuzat de televiziunea de stat, care și-a schimbat brusc programul, pentru a transmite momentul.

Vezi și: Femeile superbe din viața lui Vladimir Putin. Apariții incendiare cu iubirile secrete ale liderului rus, duc o viață plină de lux și opulență

Fiica lui Putin ocupă, de mai bine de 10 ani, un post de conducere în cadrul Universității de Stat de la Moscova. Katerina este directoarea Fundației Naționale pentru Dezvoltare Intelectuală. Această instituție administrează contracte importante, în valoare de miliarde de dolari, potrivit presei internaționale. Din iunie 2022, Tihonova este și copreședintă a Consiliului de Coordonare pentru Înlocuirea Importurilor și Independența Tehnologică al Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Rusia (RSPP).

Fiica lui Vladimir Putin, apariție rară și neașteptată la TV. Ce a urmat în direct, cu ce se ocupă Katerina Tihonova la 37 de ani
Fiica cea mică a lui Putin a apărut la TV

Câți copii are Vladimir Putin

Președintele rus a vorbit foarte rar despre familie. Potrivit informațiilor oficiale, aceasta are două fiice. Presa internațională a scris, de-a lungul timpului, că Putin ar mai avea cel puțin o fiică secretă, născută în afara căsniciei.

Vezi și: Câți bani are Vladimir Putin, de fapt. Președintele rus și-a făcut publică declarația de avere

Liderul rus a fost căsătorit timp de 30 de ani cu Liudmila, o fostă însoțitoare de zbor care l-a făcut tată de două ori. În 1985 s-a născut prima lor fiică, pe nume Maria, care este de profesie medic endocrinolog, fiind unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în domeniu din Rusia. Un an mai târziu a venit pe lume și Katerina, fiica cea mică a lui Putin și a fostei sale soții. Aceasta a obținut doctoratul la Universitatea de Stat din Moscova, dar esre cunoscută și pentru talentul ei ca dansatoare.

Zvonurile care circulă cu privire la viața privată a lui Vladimir Putin au adus în discuție și existența a nu mai puțin de cinci copii secreți, pe care președintele rus i-a avut în afara căsniciei. Este cunoscută relația sa extraconjugală cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, cu care se spune că Putin ar avea cinci copii, născuți între anii 2008 și 2019.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *