Fiica Ritei Mureșan, model internațional. Cine a descoperit-o: „Am trimis-o la Paris” VIDEO EXCLUSIV

Rita Mureșan nu a reușit să își convingă mezina să devină fotomodel. Cine a reușit acest lucru de fapt

Rita Mureșan are cu ce se mândri. Fiica sa cea mică îi calcă pe urme. Gloria, care în toamnă a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani, este deja model internațional și se pregătește pentru un eveniment de modă extrem de important care va avea loc la Paris.

Cu toate acestea, tânăra nu a fost atrasă de la început de fashion și a refuzat de fiecare dată, de-a lungul anilor, propunerile mamei sale de a deveni model. Iată însă cine a descoperit-o și cum a convins-o să urmeze această meserie.

Fiica Ritei Mureșan, model internațional. Cine a descoperit-o, de fapt

Visul Ritei Mureșan s-a îndeplinit în sfârșit. După ani de zile în care a făcut tot posibilul să își convingă fiica cea mică să devină model, Gloria a acceptat. Însă nu la propunerea mamei sale, ci la cea a celebrului fotomodel internațional român Ana Maria Bucura.

Retrasă de ceva timp din activitate, manechinul în vârstă de 42 de ani se ocupă, printre altele, și cu găsirea persoanelor potrivite pentru această meserie (scouter).

Din prima clipă când a văzut-o pe Gloria i-a atras atenția. Trăsăturile frumoase, expresivitatea feței și silueta perfectă sunt calitățile pe care orice designer le caută la un model. Iar fica Ritei Mureșan este cu adevărat norocoasă să le aibă pe toate.

„Ne-am întâlnit într-o seară. Întâmplător, nu știam (că este fiica Ritei Mureșan). I-am spus „Tu ești înaltă, frumoasă, ce faci în România? Tu de ce nu ești model?”, a povestit Ana Maria Bucura cum a decurs prima întâlnire cu Gloria în ediția din această seară a emisiunii Ego Life.

Cum a reușit să o convingă Ana Maria Bucura pe fiica Ritei Mureșan să devină model

Celebra creatoare de modă Rita Mureșan a încercat să își convigă fiica să aleagă acest drum timp de mai bine de șapte ani, fără succes însă. Cu toate acestea, Ana Maria Bucura a reușit să facă acest lucru de la prima întâlnire cu Gloria. Acum, tânăra se pregătește pentru o importantă prezentare de modă la Paris.

„Nu a reușit să o convingă. Iar eu, vorbind cu ea într-o seară și spunându-i: „Pregătește-te, fă-ți niște polaroide (fotografii în format fizic n.r.) și eu te ajut să mergi în Franța, la Londra…” Și i-am trimis pozele în Franța chiar scouter-ului care m-a descoperit pe mine și care m-a adus la Paris, Thierry, iar acum pleacă în ianuarie la haute couture.

Eu am lucrat pentru Rita Mureșan și întâlnindu-ne mi-a zis: „De șapte ani încerc să o conving să se facă model și a trebuit să vii tu…”, a povestit Ana Maria Bucura.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *