Fiica secretă a lui Vladimir Putin trece prin clipe de teroare. Ce ameninţări a început să primească tânăra

Fiica secretă a lui Vladimir Putin are de suferit în urma acținilor presupusulu iei tată. Cei care  o urmăresc pe rețelele de sociaziare au început s o hărțuiască.
Fiica secretă a lui Vladimir Putin trece prin clipe de teroare. Ce ameninţări a început să primească tânăra

Luiza Rozova, despre care se crede că ar fi fiica secretă a lui Putin, a început să fie hărțuită pe rețelele de socializare. Ea are un cont pe Instagram unde are peste 83.000 de urmăritori, însă după ultimele evenimente dintre Rusia și Ucraina, urmăritorii ei au început să-i lase comentarii din ce în ce mai urâte și amenințătoare.

Luiza Rozova nu a confirmat niciodată legătura de rudenie dintre ea și liderul rus, dar nici nu a infirmat-o. Mai mult, a spus deschis în mai multe ocazii că știe că seamănă cu el, însă nu a confirmat gradul de rudenie. Ascultă, comparând pozele lui de tânăr, probabil, da, semăn cu el”, a spus ea. „Dar se dovedește că există o mulțime de oameni care seamănă cu Vladimir Vladimirovici”, citează infobae.com. Parcă pentru a alimenta și mai mult speculațiile, al doilea nume al fetei este Vladimirnova, care semnifică „a lui Vladimir”.

Asemănarea tinerei cu Putin când era tânăr a determinat multe persoane să-i viziteze contul, iar războiul pornit de Putin a alimentat reacțiile răutăcioase la adresa ei.

Fiica secretă a lui Vladimir Putin, hărțuită pe rețelele de socializare

Mulți dintre urmăritorii Luizei au subliniat că este fiica secretă a lui Putin. La început nu a acordat prea mare importanță acestor comentarii. Dar ulterior, aceste mesaje au început să devină din ce în ce mai agresive și jignitoare. «Stai în buncăr? Ca șobolanii?”, este unul dintre comentariile pe care tânăra le-a primit pe profilul ei.

Dincolo de război, multe persoane o critică pentru viața de lux pe care o trăiește la Monaco. Ea și nu ezită să o facă public luxul în care triește, în imaginile pe care le postează pe Instagram. Mai multe persoane au comentat această problemă, invocând circumstanțele dificile ale celor afectați de război.

În acest moment, tânăra tace, deoarece este permanent criticată și jignită. Mulți se așteaptau ca ea să ia atitudine pentru Ucraina și împotriva presupusului ei tată. Până în prezent, asta nu s-a întâmplat, arată eldebate.com.

Fructul unei presupuse relații dintre președinte și o fostă menajeră

Despre mama tinerei se presupune că a fost amanta liderului rus încă din anii 90, când acesta era încă la Sankt Petersburg. Nu a fost niciodată cofnormată nici această relație, însă jurnaliștii ruli au dezvăluit mai multe detalii despre Svetlana Krivonogikh, presupusa amantă a lui Putin din anii 90. Au deazbăluit inclusiv averea considerabilă pe care a strâns-o femeia, dar și apartamentul de lux în valoare de peste 3 miliaone de euro din Monaco.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
8.8 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *