Fiica Simonei Pătruleasa nici nu vrea să audă de obiectul cel mai de preț păstrat de știrista de la Kanal D încă din copilărie. „Arată într-un mare fel” VIDEO EXCLUSIV

Ingrid nu vrea să fie în lumina reflectoarelor

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof au încercat să o crească pe fiica lor, Ingrid, astfel încât să nu pună accent pe lucrurile materiale, ci să aibă cu totul alte principii în viață. De aceea, micuța nu a fost prea entuziasmată în momentul în care prezentatoarea Știrilor Kanal D i-a prezentat păpușa pe care ea o primise când nu avea nici un an. Simona Pătruleasa a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că nici nu avea prea mari pretenții, căci păpușa în cauză nu mai arata de mult ca jucăriile pe care le are fiica ei.

Simona Pătruleasa, mărturisiri despre fiica ei

Pe Simona Pătruleasa am întâlnit-o la un eveniment deja cunoscut pentru ideile de sustenabilitate pe care le susține și le promovează. Vedeta Kanal D ne-a mărturisit că ea mai are de învățat la acest capitol, însă că este foarte mândră de direcția în care se duce fiica ei din acest punct de vedere.

„Mai există în casă „punga cu pungi”. Nu mereu, dar când mă prinde așa nepregătită și chiar nu am ce să fac, mai apelez spre rușinea mea. Ar trebui să nu mai existe, dar până ne debarasăm de meteahna asta, cred că mai durează”, ne-a declarat Simona Pătruleasca, completând că fiica a început să se responsabilizeze în această direcție încă din primii ani de școală.

„Ingrid a învățat la școală, în clasele primare și ne-a povestit ce a învățat și cum a învățat. Am observat, am urmărit eu, când ieșim undeva, dacă aruncă gunoiul unde trebuie, și chiar o face. Știe să arunce plasticul la plastic, hârtia la hârtie, etc. Dar acasă, să știi că nu este atât de atentă. Culmea. Trebuie mereu să-i aduc eu aminte. Dar este mică, mai are timp să învețe. Sunt adulți care nu sunt încă responsabili și care nu sunt atenți la aspectul ăsta, dar sper încet-încet să ne adaptăm la situația asta nouă, care în mod normal ar trebui să vină firesc”.

„Nu i-am dat-o niciodată”

Dat fiind faptul că nu a fost învățată de părinți să pună accentul pe lucrurile materiale, din când în când, Ingrid strânge din hăinuțele pe care nu le mai poartă și din jucării și le donează unor copii mai puțin norocoși.

„Mereu am făcut asta și singură alegea ce nu mai folosea, cu ce nu se mai juca și dădeam mai departe. Și haine, și jucării. Le dă pur și simplu, nu așteaptă ceva la schimb. Dar în momentul în care le strângea, a doua zi se mai ducea la ele să le mai vadă și îmi spunea că sunt amintirile ei, că îi este un pic greu, dar că pentru alți copii o să le dea”, a mai povestit vedeta Kanal D. Nu la fel de ușor se desparte însă Simona Pătruleasa de unele obiecte care îi aduc aminte de copilărie. Știrista a păstrat o păpușă, cu speranța că poate o va dărui fiicei sale atunci când va fi cazul, însă în momentul în care Ingrid a crescut, jucăria în sine nu i-a atras deloc atenția.

„Am câteva jucării de când era ea mică. Are și acasă, dar foarte puține. Și eu mă atașez de jucării. Am și acum păpușa care era cât mine de înaltă. Am primit-o când cred că aveam până într-un an. Lui Ingrid nu i-am dat-o niciodată pentru că nu poți să te mai joci cu ea, arată într-un fel anume. Plus că era tunsă de mine, i-am tot făcut diferite coafuri. Este la mama”, a mai povestit amuzată Simona Pătruleasa.

Ingrid nu vrea să fie în lumina reflectoarelor

La 11 ani, Ingrid este aproape adolescentă și foarte conștientă de cine sunt părinții ei. Cu toate acestea nu își dorește să fie în lumina reflectoarelor, cu atât mai mult să fie etichetată drept copilul unei vedete. De aceea, nici nu vrea să-și expună public picturile pe care le realizează de când era mică, mărturisindu-le părinților că nu este pregătită să le arate și altora.

„Nu știu când o să facem un vernisaj. Ne mai gândim. Ingrid încă nu este pregătită să arate ceea ce face. Ea a spus să ca face pentru că-i place, nu simte să împărtășească cu ceilalți. Momentan nu a vrut” a explicat Simona Pătruleasa pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *