Fiica unui impresar celebru a născut la doar 19 ani. Nu a vrut să audă de avort, deși tatăl copilului a părăsit-o: ”O creștem și o iubim!” EXCLUSIV

A fost la un pas de moarte la naștere

În familia regretatului Lucian Ionescu, fostul impresar al vedetelor, care s-a stins din viață în urmă cu un an și jumătate, din cauza Covid-19, este acum și un prilej de bucurie! Fiica lui cea mică, Alexandra, a devenit mămică de fetiță, la doar 19 ani. Jeanine Ionescu, văduva lui Lucian Ionescu, ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre emoționantul eveniment, dar și despre necazurile prin care a trecut Alexandra, până să-și țină bebelușa în brațe, fiind la un pas de moarte, la naștere.

”Alexandra s-a îmbolnăvit de Covid-19, în luna a noua de sarcină. Se ținea de burtă când tușea, ca să nu piardă sarcina”

Jeanine Ionescu, văduva lui Lucian Ionescu, este bunică! Prima nepoțică i-a dăruit-o însă fiica cea mică, în vârstă de doar 19 ani. O admiră sincer pentru curaj:

”Acum două săptămâni, fiica mea Alexandra a născut. Nu e nimic de ascuns. Alexandra are cea mai frumoasă fetiță, pe care o cheamă Anastasia Maria Victoria. Un suflet a plecat, altul a venit. Nu e ușor, Alexandra are o boală autoimună, dar și anemie feriprivă. În plus, a trecut prin multe alte probleme de sănătate, până să-și țină fiica în brațe. Alexandra s-a îmbolnăvit de Covid-19, în luna a noua de sarcină. Se ținea de burtă când tușea, ca să nu piardă sarcina. Iar la naștere a avut complicații, a făcut tensiune 18, de la 20 intri în infarct, a născut prin cezariană. Le mulțumesc tuturor medicilor, mai ales profesorului doctor Peltecu Gheorghe, este cel mai mare doctor, dar și medicului Nicolae Barba. I-au salvat viața fiicei mele. Dar le mulțumesc tuturor care au fost alături de noi și ne-au ajutat, lui Cristian Victor Tomescu, Valentinei, Denisei, lui Mihai Nicolae, Rodicăi și nașilor micuței”, ne-a declarat Jeanine Ionescu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Jeanine Ionescu, văduva lui Lucian Ionescu
Jeanine Ionescu, văduva lui Lucian Ionescu

”Tatăl fetiței s-a speriat și a plecat când a aflat că fiica mea e însărcinată. Ea nu a dorit  însă să facă o crimă prin avort”

 

Alexandra, înainte de a naște
Alexandra, înainte de a naște

Jeanine Ionescu o ajută pe fata ei cu bebelușa, mai ales că tatăl micuței s-a speriat la aflarea veștii că va fi tătic:

”Nu vreau să spun cine e. Spun doar că a plecat, că nu a dorit un copil, e și el tânăr, poate că s-a speriat, a părăsit-o. Fiica mea e mamă singură, curajoasă, chiar dacă tatăl fetei s-a speriat și a plecat din viața lor. Nu-l căutăm. Mă străduiesc să nu-i lipsească nimic micuței. Alexandra a moștenit credința de la tătăl ei, de la Lucian, astfel că nu a dorit să facă o crimă prin avort. Matei, fratele cel mic al Alexandrei, o iubește pe Anastasia, e unchi, o mângâie pe cap când plânge”.

Lucian Ionescu
Lucian Ionescu

Văduva impresarului se descurcă foarte greu cu ratele bancare la casă și la mașină: ”Ratele au crescut, s-au dublat”

După decesul lui Lucian Ionescu, survenit în decembrie 2020, în plină pandemie Covid-19, Jeanine Lucian a rămas cu multe rate de achitat la bancă, la casă și la mașină. Acum, că au și crescut, îi este și mai greu. Merge însă înainte: ”Cu ratele mă descurc, am și un serviciu. Ne e foarte greu, s-au mărit, au crescut, s-au dublat, nu sunt tocmai ușor de acoperit”, ne-a mai declarat Jeanine Ionescu în exclusivitate pentru Ego.ro.

Vezi în galeria foto mai multe imagini!

 

8.8 199 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.