Fiii lui Alexandru Arșinel i-au luat acasă toate lucrurile din camera de azil. L-au retras de la căminul de bătrâni: ”Le era cam rușine să-l mai lase acolo” EXCLUSIV

Alexandru Arșinel rămâne internat, are nevoie de asistență medicală: ”Starea sa de sănătate este delicată”
Fiii lui Alexandru Arșinel i-au luat acasă toate lucrurile din camera de azil. L-au retras de la căminul de bătrâni: ”Le era cam rușine să-l mai lase acolo” EXCLUSIV

Marele actor de comedie Alexandru Arșinel fusese dus, în urmă cu o lună, de către fiii lui, la un cămin de bătrâni din Snagov, pe motiv că trebuia tratat de escarele de pe picioare. Între timp, starea acestuia de sănătate s-a înrăutățit brusc, fiind transferat la un spital, unde s-ar afla și în prezent. După externare, însă, Alexandru Arșinel nu va mai reveni la azil: ”Fiii lui au fost la azil și i-au luat toate lucrurile din cameră. Cred că le era și cam rușine că l-au dus la un cămin de bătrâni, chiar dacă beneficia de condiții foarte bune”, ne-au  dezvăluit surse apropiate familiei, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Care este acum starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Starea de sănătate a marelui actor Alexandru Arșinel este tot delicată, fiind în continuare internat. Dar, după ce medicii vor stabili că se simte mai bine, el va putea continua tratamentul acasă, căci cei doi fii ai săi, Bogdan și Cristian, l-au retras de la căminul de bătrâni din Snagov, unde locuise o lună. Ca dovadă, ei i-au luat zilele trecute toate lucrurile din camera în care stătea singur. Surse din apropierea familiei ne-au declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro:

”Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”.

Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov
Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov

Cristian Arșinel, fiul actorului, zgârcit cu declarațiile: ”Dorim să fim lăsați în pace!”

Ce spunea recent unul dintre fiii marelui actor, despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel, care în ultimii ani a suferit mai multe intervenții chirurgicale, un transplant de rinichi, în 2013, dar și o operație la inimă, anul trecut:

,,Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace!”, a declarat Cristian Arșinel, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Alexandru Arșinel, alături de fiii lui, Cristian și Bogdan
Alexandru Arșinel, alături de fiii lui, Cristian și Bogdan

Ultima fotografie cu Alexandru Arșinel, făcută acum două luni. Era vizibil slăbit

Alexandru Arșinel nu a mai urcat pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din București încă de la începutul anului, când starea sa de sănătate s-a deteriorat. Ultima fotografie a fost realizată în casa lui din București, în luna iunie, când a primit Ordinul „Crucea Bucovinei”. A fost vizitat, cu acel prilej, de o delegație specială trimisă la București de către arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, Calinic.

Ultima fotografie cu Alexandru Arșinel, făcută acum două luni
Ultima fotografie cu Alexandru Arșinel, făcută acum două luni

Iar ultima lui declarație a fost acordată în luna februarie, după un lung șir de internări:

„Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operația pe cord, de acum câteva luni, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, declara Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru impact.ro.

Alexandru Arșinel și soția lui, Marilena, au împreună doi băieți, Bogdan și Cristian Arșinel, dar nu i-au moștenit pasiunea pentru lumea artistică.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *