Filmul 365 de zile revine pe Netflix. A fost lansat trailerul oficial

Filmul 365 de zile va fi disponibil pe Netflix la finele lunii aprilie. Este vorba despre partea a doua, 365 Days: That Day.
Filmul 365 de zile revine pe Netflix. A fost lansat trailerul oficial

Povestea de dragoste intensă dintre Massimo și Laura ne-a ținut cu sufletul la gură în 2020. Atunci când a fost lansat filmul, criticile nu au fost cele mai bune. Dar, chiar dacă criticii nu l-au apreciat, fiind considerat varianta poloneză a filmului de succes 50 Shades of Grey, în cele din urmă, telespectatorii sunt cei care dictează. Astfel, 365 Days a ajuns în top 10 în peste 90 de țări, a fost cel mai vizionat film din America timp de 10 zile și a fost al patrulea cel mai căutat film pe Google în 2020. Deși nu s-a așteptat nimeni la o continuare, s-a anunțat că va avea nu doar una, ci două continuări.

În 2020, când toată lumea era în lockdown, pelicula a devenit în timp record un fenomen mondial pe Netflix. Continuarea trilogiei romantice poloneze – prima dintre cele două anunțate de Netflix, va fi lansată la sfârșitul lunii aprilie 2022, scrie whats-on-netflix.com.  Mai precis, pe 27 aprilie.

Netflix tocmai a lansat primul trailer oficial al filmului și promite mai multe secrete, trădări și dragoste mai intensă și pasională ca niciodată.

Michele Morrone și Anna-Maria Sieklucka revin la rolurile principale ca Massimo și Laura. Lor li se alătură Magdalena Lamparska, Simone Susinna, Rebecca Casiraghi, Kamil Lemieszewski și Tamer Karabay.

Noi intrigi, aceleași personaje principale

Judecând după trailer și recenzia oficială, cuplul principal se va confrunta cu multe obstacole. Familia lui Massimo se amestecă în relația lor, iar Laura începe să fie urmărită de un băiat misterios care își dorește să o cucerească, indiferent de preț, scrie okchicas.com.

Cele două părți din trilogie vor continua povestea protagoniștilor, actorii își reiau rolurile, dar vom avea și o nouă intrigă. Simone  Sussina va deveni rivala personajului interpretat de Michele Morrone.

Povestea din prima parte a trilogiei a provocat o reacție considerabilă. Criticii au susținut că sunt pictate în nuanțe romantice agresiunea sexuală și sindromul Stockholm. Este povestea unei tinere poloneze încarcerate de un gangster sicilian care îi dă un an să se îndrăgostească de el.

Deadline.com a scris că, după lansarea sa, 95.000 de oameni au semnat o petiție pentru scoaterea filmului de pe Netflix. Totodată, cântăreața Duffy a fost la un pas de a fi răpită și a trimis apoi o plângere direct lui Reed Hastings, CEO-ul Netflix. Dar ceea ce i-a făcut pe abonați să vorbească cel mai mult despre subiect și să vizioneze filmul au fost scenele fierbinți care sunt presărate de-a lungul filmului.

Filmul 365 de zile revine pe Netflix

Ultimele două părți ale filmului, la fel ca prima, au la bază trilogia scrisă de autoarea poloneză Blanka Lipinska. Ea a fost și co-scriitoare a scenariului pentru film, împreună cu Mojca Tris. Cele două vor face echipă și pentru următoarele două părți ale francizei. Deadline.com însă menționează că este posibil ca cele două să devieze de la aceste texte. Mai exact, se zvonește că o parte din conținutul potențial controversat ar putea fi atenuat.

Producția noilor filme din seria „365” a început în mai 2021 în Varșovia, Polonia. Filmările s-au încheiat pe 10 septembrie 2021, notează tvmania.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *