Filmul tragediei din Timişoara. Ce a făcut tânăra mamă înainte să recurgă la teribilul gest

Ce a făcut tânăra de 32 de ani din Timișoara înainte să se arunce în gol împreună cu copiii săi de la etajul 10 al unui bloc.
Filmul tragediei din Timişoara. Ce a făcut tânăra mamă înainte să recurgă la teribilul gest

Tragedie cumplită în Timișoara! O tânără mamă s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii ei minori. Acum s-a aflat ce a făcut femeia înainte să recurgă la cumplitul gest.

Iulia Bogdan, o femeie în vârstă de 32 de ani din Timișoara a sărit de pe un bloc de zece etaje împreună cu cei doi copii ai săi: un băiat de trei ani și o fetiță de șase ani. Cea care i-a deschis ușa blocului, fără să știe ceva urma, a făcut declarații despre ce s-a întâmplat înainte de tragedie.

A mințit că și-a uitat cartela, ca să intre în bloc

Femeia se afla la geamul apartamentului său atunci când a văzut-o pe tânăra mamă cu cei doi copii. Aceasta ar fi mințit-o pe locatară, susținând că și-a uitat cartela, și a rugat-o să îi deschidă ușa.

Odată ajunsă în bloc, femeia a urcat pe acoperișul acestuia cu cei doi copii, de unde s-au aruncat împreună. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru niciunul dintre ei și au fost declarate decesele.

Tragedia din Timișoara, sub semnul întrebării

Cazul înfiorător ridică foarte multe semne de întrebare, mai ales că nu a fost lăsat niciun bilet de adio. Mama tinerei care s-a sinucis a declarat că ea locuia la o distanță destul de mare de blocul unde s-a produs tragedia. Tânăra plecase de dimineață pentru a-i duce pe cei mici la grădiniță. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat încât au ajuns în cu totul altă parte și s-a întâmplat o asemenea tragedie.

Tânăra care s-a sinucis alături de copii urma să se recăsătorească cu tatăl lor

Potrivit opiniatimisoarei.ro, tânăra de 32 de ani care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara alături de copiii ei, urma să se recăsătorească cu tatăl acestora. Au mai fost căsătoriți, au divorțat, iar ea a încercat să își refacă viața cu altcineva. Pentru că lucrurile nu au funcționat, tânăra s-ar fi întors la tatăl copiilor și urmau să devină din nou o familie.

Conform sursei citate, actele pentru căsătorie erau deja depuse la Primăria Timișoara de pe data de 19 aprilie.

Aflat la muncă în Austria, tatăl copiilor, în vârstă de 36 de ani, a primit cumplita veste și a plecat spre România pentru a se ocupa de înmormântarea celor trei.

„Dumnezeu sa o ierte! O adevarata tragedie. A fost o eleva dornica sa invete lucruri noi si avea toate sansele de partea ei”. „Nu imi vine sa cred. Condoleante familiei! Dumnezeu sa va ierte!”, sunt câteva dintre mesajele apărute pe pagina tinerei, după ce s-a aflat de tragedie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
5.9 45 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *