Fiul cel mic al lui Kate Middleton și al prințului William împlinește 6 ani. Imagini amuzante cu Louis surprinse de-a lungul timpului

Este cel mai alintat dintre copiii familiei regale

Scris de: Daoud Andra

23 Apr. 2024

Prințul Louis, cel mai mic dintre copiii lui Kate Middleton și ai prințului William, împlinește 6 ani pe 23 de aprilie. Este o aniversare atipică pentru micul prinț, având în vedere situația dificilă prin care trece familia regală. Cum s-a schimbat prințul Louis, de-a lungul timpului.

Prințul Louis împlinește 6 ani

Cel mai mic dintre copiii lui William și Kate este considerat și cel mai răsfățat. Dacă fratele lui cel mai mare, George, în vârstă de 10 ani, se comportă deja ca un tânăr prinț, iar sora lui, Charlotte, de 8 ani, este deja o mică domnișoară, Louis este cel mai jucăuș dintre toți.

În fiecare an, cu ocazia aniversărilor copiilor, familia regală obișnuia să publice o fotografie tradițională, la miezul nopții, pentru a le arăta fanilor regali cât de mult au crescut aceștia. Anul acesta, aniversarea lui Louis este sărbătorită într-o perioadă dificilă pentru familia regală. În urmă cu o lună, Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer și că are nevoie de liniște și de odihnă, în timp ce face tratamentul.

Vezi și: Imagini de colecție cu prințesa Kate în copilărie. Charlotte și Louis seamănă leit cu mama lor

O altă tradiție pe care o respecta Kate Middleton era să rămână trează până la miezul nopții, pentru a le face un tort micuților ei. ”Îmi place să fac tortul. A devenit o tradiție să stau trează până la miezul nopții, cu cantități ridicole de mix de tort și glazură și să fac mult prea mult. Dar îmi place”, a mărturisit prințesa, în urmă cu câțiva ani, într-o apariție la BBC.

Prințul Louis și mama sa, într-un moment de tandrețe

Ce avere are prințul Louis

Mezinul familiei de Wales este al patrulea în linia succesiunii la tron, după tatăl său, prințul William, și frații lui, George și Charlotte. Potrivit informațiilor din presă, prințul Louis are o avere estimată la 400 de milioane de dolari, fiind pe locul 5 în topul celor mai bogați copii din lume.

Vezi și: Porecla haioasă a prințului Louis. Cum îi spune Kate Middleton fiului său cel mic, folosește un apelativ amuzant

Louis este preferatul presei, dintre cei trei copii ai lui Kate și William, dar și răsfățatul publicului. Aproape fiecare apariție a sa este prilej de alint, iar imaginile surprinse de paparazzi, chiar și în cele mai solemne ocazii, nu mai au nevoie de nicio explicație.

Cea mai recentă apariție publică a prințului Louis a fost la Crăciun, când și-a însoțit familia la slujba anuală. De atunci, micul prinț nu a mai fost văzut în public, nici frații săi. Anul acesta, de Paște, William, Kate și copiii lor nu au participat la slujbă, cum o făceau în fiecare an, dată fiind starea de sănătate a prințesei.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *