Fiul cel mic al lui Michael Jackson, apariție rară în public. Cât de mult s-a schimbat Blanket în ultimii ani

Cum arată acum fiul cel mic al ”regelui muzicii pop”

Michael Jackson, regele muzicii pop, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic în urmă cu mai bine de un deceniu. El a murit pe data de 29 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei intoxicații cu un puternic analgezic pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului său. În ziua în care acesta ar fi împlinit 65 de ani, cei doi băieți ai săi au participat la un spectacol dedicat tatălui lor. Iată cum arată și cât de mult s-au schimbat cei doi.

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, apariție rară în public

Prince și Blanket, fiii lui Michael Jackson în vârstă de 26, respectiv 21 de ani, își fac apariția destul de rar în public. Vara trecută cei doi au apărut împreună la un spectacol în Las Vegas dedicat tatălui lor, care ar fi împlinit, pe 29 august, vârsta de 65 de ani.

Citește și: De ce Michael Jackson purta o singură mănușă albă. Nu avea legătură cu moda, ce încerca artistul să ascundă de fapt

Îmbrăcați lejer, cei doi au participat la show-ul ținut în cinstea tatălui lor, dar au făcut și poze cu fanii lui MJ, emoționați de întâlnire. Prince cu părul lung și barbă, cu șapcă pe cap, un tricou gri și blugi, a fost deschis cu oamenii care l-au abordat și care i-au dat și cadouri.

Blanket, în schimb, care nu este un fan al luminii reflectoarelor, a fost ceva mai retras decât fratele său, dar a stat la poze și a dat autografe. El a apărut într-o ținută complet neagră, cu pantaloni lungi și o cămașă cu mânecă scurtă. În urmă cu trei ani, acesta și-a cumpărat o casă de peste 2 milioane de dolari, în Calabasas, California.

Deși toată lumea s-ar fi așteptat să fie și ea prezentă la eveniment, sora celor doi, Paris, nu și-a făcut apariția, întrucât se afla într-un turneu cu trupa rock Incubus.

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, Blanket, apariție rară în public
Fiul cel mic al lui Michael Jackson, Blanket, apariție rară în public

Medicul lui MJ, găsit vinovat pentru moartea artistului

Michael Jackson a murit pe 29 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. Decesul a survenit în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

Citește și: De ce au divorțat Lisa Marie Presley și Michael Jackson, de fapt. Ce s-a petrecut la doar 15 luni de la nuntă

Cauza decesului artistului a fost o intoxicație cu propofol, un analgezic puternic utilizat în spitale, dar pe care MJ și-l administra singur la domiciliu sub îndrumarea medicului său Conrad Murray. Acesta din urmă a fost găsit vinovat de omucidere involuntară și a fost condamnat la patru ani de închisoare.

Murray a fost eliberat în octombrie 2013, după doi ani petrecuți după gratii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *