Fiul Cristinei Bâtlan are mare fler în afaceri. Din ce face bani la doar 18 ani

Fiul Cristinei Bâtlan, debut în afaceri înainte de majorat! "Îi place viața de antreprenor"
Fiul Cristinei Bâtlan are mare fler în afaceri. Din ce face bani la doar 18 ani

Cunoscuta femeie de afaceri Cristina Bâtlan are un fiu care îi calcă pe urme. Adrian are 18 ani și deja se bucură de viața de antreprenor.

Adrian Bâtlan are aproape 18 ani și este în clasa a 13-a la Școala Britanică. De asemenea, a fost deja admis la două facultăți și urmează cariera de antreprenor a mamei sale. Tânărul are și propria companie prin care importă pantofi în ediție limitată din colecții speciale. Mama lui a povestit pe larg despre afacerea sa.

„Îi place viața de antreprenor, are deja afacerea lui. Și-a făcut singur, singurel companie. Importă niște pantofi mai deosebiți. Normal că are și el acest virus al pantofilor! (n.r.: râde). Este vorba despre niște pantofi sport, în ediție limitată, niște colecții din acestea mai speciale. Îi cumpără foarte, foarte greu, pe unii la licitații din toată lumea”, a spus Cristina Bâtlan pentru click.ro.

Cristina Bâtlan este mândră de fiul ei și îl susține în ceea ce și-a propus să facă, oferindu-i sfaturi atunci când tânărul antreprenor are nevoie. Potrivit juratei de la „Imperiul Leilor”, Adrian a reușit să impună respect în instituțiile de stat unde a ajuns și de unde a avut nevoie de diferite documente.

“Îmi place foarte mult că el și-a luat rolul în serios și s-a lovit de greutăți. Îmi spune uneori: „Mama, nu este corect lucrurile să se miște repede? Că noi ne îndreptăm spre digitalizare. De ce să mă amâne și să nu facă documentul ăsta la timp!”. A reușit să se descurce și să impună respect la toate autoritățile statului la care a umblat”, a mai spus jurata de la “Imperiul Leilor”.

Cristina Bâtlan și-a făcut debutul în afaceri tot la 18 ani

Cristina Bâtlan, în vârstă de 49 de ani, povestește cum și-a făcut debutul în afaceri la vârsta majoratului. Aceasta povestește că încă din școală a văzut că are atitudine de lider, fapt ce a ajutat-o să aibă succes în ceea ce și-a propus să facă.

“Am început de la 18 ani afacerile și am avut succes. Pot să spun foarte ușor că sunt un lider de felul meu și eram lider din școală de la cele mai fragede vârste și, probabil, asta m-a ajutat să am succes foarte ușor, dar vreau să vă spun că succesul nu l-am primit. Pentru fiecare lucru am muncit și am muncit fără să obosesc”, a mai spus Cristina Bâtlan pentru sursa citată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
6 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *