Fiul lui Liviu Dragnea a divorțat. Gina a dezvăluit ce s-a întâmplat între ei și când s-au despărțit, de fapt

Ștefan Valentin și Gina Tătulescu s-au despărțit în urmă cu câteva luni
Fiul lui Liviu Dragnea a divorțat. Gina a dezvăluit ce s-a întâmplat între ei și când s-au despărțit, de fapt

Fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin, a divorțat în secret de Gina Tătulescu. Chiar ea a vorbit despre ce s-a întâmplat și care este relația lor acum, după divorț.

 Fiul lui Liviu Dragnea și Gina au divorțat: „Am rămas în relații bune, comunicăm, ne sunăm”

Ștefan Valentin Dragnea și Gina Tătulescu au divorțat după patru ani de căsnicie. Ruptura dintre cei doi s-ar fi produs în urmă cu câteva luni, însă abia acum s-a aflat ce se petrece. Potrivit cancan.ro, Gina ar fi decis să înceapă o viață nouă cu un bărbat cunoscut în București. Tânăra a dezvăluit că ea și fiul lui Liviu Dragnea au divorțat încă din primăvara acestui an, fără să există vreun conflict.

“(…) sunt lucruri despre care nu vrem să discutăm. Așa am hotărât că este mai bine și pentru mine, și pentru el. (…) Am rămas în relații bune, comunicăm, ne sunăm, ne ajutăm reciproc atunci când este cazul”, a mai spus Gina Tătulescu pentru sursa citată.

Cum a reacționat Liviu Dragnea când a aflat că fiul lui și Gina divorțează

Gina a mai declarat că familiile lor au rămas în relații bune, mărturisind că așa consideră că este civilizat.

„Familiile ne susțin și v-am spus că am rămas în relații bune și noi și familiile, așa e normal, așa e civilizat, atât pot să vă spun”, a mai spus Gina Tătulescu.

Liviu Dragnea s-a despărțit recent de Irina Tănase. “Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată”

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit după ce fostul lider PSD ar fi aflat că l-a înșelat. El și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuiau împreună, fără să aștepte vreo explicație din partea tinerei. Ulterior, fostul lider PSD nu a vrut să dea detalii despre ce s-a întâmplat. Mai mult decât atât, recent au apărut zvonuri conform cărora ar fi din nou într-o relație.

„Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale.

Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a scris Liviu Dragnea atunci, pe Facebook.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.