Fiul Ozanei Barabancea, implicat într-un accident grav: “Bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital”

Andrew Barabancea a trecut prin clipe foarte dificile
Fiul Ozanei Barabancea, implicat într-un accident grav: “Bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital”

Ozana Barabancea a trăit o sperietură puternică recent, după ce fiul ei a fost implicat într-un accident grav de motocicletă. Celebra artistă povestește prin ce clipe a trecut văzându-și fiul suferind, bandajat pe aproximativ 70% din suprafața corpului.

Fiul Ozanei Barabancea, implicat într-un accident grav. A mers 800 de metri rănit pentru a cere ajutor

Andrew a fost implicat într-un accident de motocicletă. Rănit grav, tânărul și-a găsit puterea să meargă pe jos aproximativ 800 de metri până când a găsit pe cineva să ceară ajutor. Ulterior au avut grijă de el iubita, sora, dar și mama lui, cea care a fost cea mai speriată de cele întâmplate. De asemenea și tatăl lui Andrew a venit pentru a avea grijă de el, fapt ce i-a dat putere tânărului.

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine.

El acum toate examenele și le va da în toamnă. Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea. El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic. Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă”, a povestit Ozana Barabancea în podcastul Mirelei Vaida, potrivit viva.ro.

„A rămas cu traume, este încă proaspăt”

Ozana Barabancea mărturisește că Andrew a rămas cu traume, fiind îngrozit de ceea ce i s-a întâmplat. Încă își amintește momentul accidentului. Vedeta povestește că au cheltuit foarte mulți bani pe creme pentru ca Andrew să nu rămână cu cicatrici de la rănile cu care s-a ales în urma accidentului.

“El are filmul în cap, momentul ăla, a rămas cu traume, este încă proaspăt. A fost îngrozitor, ăsta a fost șocul lui, când s-a văzut în oglindă s-a speriat. Cred că trebuie să am răbdare cu el, sper să nu rămână cu cicatrici, am dat o avere pe toate cremele din lume și încă mai aștept să vină. Nu am plâns deloc, am urlat, eram isterică”, a mai spus Ozana.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
2 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *