Flavia Mihășan a dat lovitura în România! Vedeta a concurat cu peste 400 de artiști: “Bucurie pură”

Află cărui proiect i se va alătura!

Flavia Mihășan nu traversează deloc o perioadă bună pe plan personal, ea despărţindu-se, la începutul acestui an de tatăl copiilor ei, Marius Moldovan, după o relaţie extrem de frumoasă care a durat nu mai puțin de cinci ani de zile. Însă, pe plan profesional, superba asistentă de la Neatza a dat lovitura în România. Iată din ce proiect de excepție va face parte blondina!

E oficial! Flavia Mihășan se va alătura unui proiect extraordinar

Flavia Mihășan a trecut printr-o despărțire extrem de dureroasă. După cinci ani de zile, vedeta s-a separat de tatăl copiilor ei, Marius Moldovan. Însă, blondina o duce mai bine ca niciodată pe plan profesional.

În vârstă de 39 de ani, asistenta de la Neatza a dat lovitura în România. Cărui proiect i se va alătura? Ei bine, vedeta a trebuit să treacă printr-un casting dur, la care au participat peste 400 de artiști.

”Așteptam un proiect ca acesta de foarte mult timp”

Concret, Flavia Mihășan va face parte din distribuția Musicalului CHICAGO. Ea semnează o parte din coregrafia spectacolului și este foarte încântată de acest lucru.

“Așteptam un proiect ca acesta de foarte mult timp. Pentru mine CHICAGO este bucurie pură. De la textul în sine, repetițiile unde lucrăm mult și colegii de scenă, până la faptul că personal, explorez atât de mult din ce mi-am dorit.

Este o experiență în sine și abia aștept emoțiile pe care le voi simți în timpul spectacolului pentru că pe lângă coregrafierea anumitor momente, voi și dansa. Spectacolul asta ar trebui văzut de toată lumea.

Cumva, tot ce se va întâmplă pe scenă este atât de actual și se sincronizează aproape perfect cu ceea ce trăim cu toții zilnic. Am avut șansă să am multe experiențe notabile în entertainment, însă cu siguranță CHICAGO le depășește pe toate.”, a declarat blondina.

Citește și Cum arăta Flavia Mihășan înainte să ajungă celebră. Ipostaze nemaivăzute cu ea șatenă și dansând în curtea școlii!

Nu este la prima experiență de acest gen

Totuși, Flavia Mihășan nu este la prima experiență de acest gen. Cu toate că multă lume o știe de la televizor, mai exact de la Neața cu Răzvan și Dani, blondina a mai făcut parte din distribuția unui musical. În plus, ea a fost balerină la Opera Națională din București.

“Este al treilea proiect la care lucrăm împreună. Flavia este o artistă cu totul specială, care face cu mare lejeritate trecerea din industria televiziunii spre scena de teatru.

Este un om de echipă. Experiența ei în teatru și în televiziune i-au oferit în timp o înțelegere profundă asupra diferențelor specifice dintre lucrul cu dansatorii și lucrul cu actorii. Creează coregrafii și dansează cu aceeași pasiune. Are o prezență scenică puternică.

Este creativă și receptivă. O artistă experimentată și o luptătoare pe care mă bucur să o am alături în această aventură numită CHICAGO.”, a spus regizorul George Costin despre colaborarea cu Flavia Mihășan.

Citește și Flavia Mihășan, prima reacție după despărțirea de Marius Moldovan. Pozau în familia perfectă, dar adevărul e altul!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *