Flavia Mihășan a găsit cea mai eficientă metodă de a scăpa de hainele din dressing. „Am remarcat că mă îmbrac cu 20% din hainele pe care le am” VIDEO EXCLUSIV

”Deci vreau să dau tot și să-mi fac o garderobă capsulă simplă”

De câțiva ani și românii s-au aliniat trend-ului de a-și revinde hainele din garderobă, fie că sunt purtate sau cu etichetă. Printre cei care susțin ideea „shop my closet” (nr. cumpără din dulapul meu) se numără și Flavia Mihășan. Fosta colegă a lui Răzvan și Dani a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că, de când a devenit mamă, a conștientizat că era dependentă de shopping și că acum hainele și accesoriile cumpărate în ultimii ani nu îi mai sunt de folos.

”Mi se pare că de fiecare dată când deschid șifonierul am destul de multe haine și nimic de îmbrăcat”

De când au apărut copiii în viața ei, Flavia Mihășan a ajuns la concluzia că era mult prea dependentă de shopping, iar casa ei s-a transformat într-un dressing imens atât cu hainele ei cât și ale micuților. Conștientizarea a venit în clipa în care a remarcat că îmbracă un sfert din hainele pe care le deține, iar asta a determinat-o să doneze parte din ele, iar pe multe dintre ele să le revândă.

„Mi se pare ceva minunat, acest concept, pentru că simt nevoia să dau tot. Sunt într-o perioadă în care nu mai pot cu hainele. Deci vreau să dau tot și să-mi fac o garderobă capsulă simplă. Pentru că nu am timp să mă mai îmbrac cum o făceam înainte și vreau ceva simplu. Am ajuns să scot haine-haine și să găsesc o rochie de nu știu cât timp cu etichetă și nu știu ce să fac cu ea. Eu acum mă duc doar în parc, nu mai am ce să fac cu rochiile”, ne-a declarat fosta asistentă Tv.

Mai mult decât atât, în clipa de față vrea să-și reorganizeze dulapul și să păstreze doar haine statement. 

„Vreau acum să-mi păstrez doar lucrurile pe care le simt super aproape de sufletul meu și de personalitatea mea și cu care chiar mă îmbrac. Avem tendința să ținem haine doar pentru că ne gândim că, la un moment dat, personalitatea noastră superbă, manechină și nu știu ce, va merge nu știu unde. Nu. Te duci în parc toată ziua și hai să fim cu picioarele pe pământ și să ne gândim ce funcționează acum.

Mi se pare că de fiecare dată când deschid șifonierul am destul de multe haine și nimic de îmbrăcat, iar asta așa e. Am făcut un calcul și am remarcat că mă îmbrac cu 20% din hainele pe care le am. Adică, de ce să le mai țin? Pentru alte persoane ar fi haine noi”, a mai povestit Flavia pentru EGO.ro.

„Mi-am dat seama cât de mult timp și cât de mulți bani și energie cheltuiam”

Flavia a făcut mai multe evenimente în care și-a vândut hainele din dressing, vreo patru la număr, însă nici așa nu a reușit să scape de toate piesele vestimentare pe care nu le mai poartă.

„Cred că mai fac vreo două „shop my closet”. Înainte eram altfel. Mi-am dat seama cât de mult timp și cât de mulți bani și energie cheltuiam în direcția asta și cât de puțin contează de fapt pentru că oricum nu le porți. Înainte luam din stânga și dreapta, dar acum am senzația că pică casa pe mine cu totul. La reduceri nu mai conta că-mi venea, că nu îmi venea, luam tot. Nu sunt numai hainele mele acum. Sunt și hainele copiilor și la ei exagerez”, ne-a mai povestit amuzată tânăra mămică, completând că ar fi făcut colecție și cu hainele băieților ei, însă are norocul că aceștia cresc foarte repede și se vede nevoită să cumpere mereu altele noi. 

„Singurul avantaj la ei este că ei cresc foarte repede și scap de haine imediat. Tot ce nu mai poartă Carol, dacă sunt piese drăguțe le păstrez pentru Tudor, le donez, iar Tudor nici nu trebuie să facă vârsta că deja le dau. Chiar nu avem nevoie de atât, chiar nu avem”.

Flavia Mihășan a găsit cea mai eficientă metodă de a scăpa de hainele din dressing. „Am remarcat că mă îmbrac cu 20% din hainele pe care le am”
Flavia Mihășan a găsit cea mai eficientă metodă de a scăpa de hainele din dressing. „Am remarcat că mă îmbrac cu 20% din hainele pe care le am”

„E mișto să ai niște piese scumpe, dar bune”

Astfel că, în clipa de față, Flavia a ajuns concluzia că shopping-ul trebuie făcut în mod responsabil și că o garderobă neîncăpătoare nu înseamnă automat haine pentru orice fel de eveniment.  

„Nu îți închipui acum că dau tot și nu îmi mai iau nimic. Dar acum nu îmi mai iau volum de haine, ci o singură piesă. Merg foarte mult la târguri. Mi-am luat niște piese super mișto, vintage, de la târguri, pe care le port. Însă am ajuns la concluzia că este bine să nu ai atât de multe lucruri. E mișto să ai niște piese scumpe sau cât îți permiți, dar bune. Mă responsabilizează situația asta și, la un moment dat, cu toții ajungem la această maturitate. Sperăm noi”, a mai declarat Flavia pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *