Flavius Nedelea și-a serbat ziua de naștere în compania Anamariei Prodan. Imaginile care spun totul despre relația lor

Afaceristul Flavius Nedelea și-a sărbătorit, sâmbătă seara, 9 septembrie, ziua de naștere în avans. Anamaria Prodan i-a fost alături, optând pentru o ținută senzuală, de culoare neagră, fără bretele, care i-a pus în evidență silueta perfectă. Celebra impresară a urcat câteva imagini spectaculoase pe internet.

Flavius Nedelea și Anamaria Prodan, din nou împreună

Flavius Nedelea și-a făcut ziua de naștere în avans, într-un stil care a captat atenția tuturor. Nu putea să își dorească un cadou mai frumos decât prezența celor dragi, printre care și Anamaria Prodan, care a strălucit la propriu.

Petrecerea s-a ținut într-un restaurant de lux, unde atmosfera a fost plină de veselie și bucurie. Cum era de așteptat, Flavius Nedelea și Anamaria Prodan au fost în centrul atenției, dând dovadă de o apropiere emoțională notabilă.

Celebra impresară, cunoscută pentru activitatea sa intensă pe rețelele sociale, a împărtășit câteva momente cu fanii săi, postând fotografii de la ziua de naștere a lui Flavius pe contul său de Instagram. De asemenea, a publicat un videoclip cu milionarul când primește tortul aniversar.

„Suflete pereche pe viață”

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au iubit câteva luni, apoi au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au vorbit foarte frumos unul despre celălalt după despărțire, demonstrând că au rămas în relații bune. Recent însă, când nimeni nu se aștepta, vedeta a apărut la brațul milionarului.

Într-un interviu pentru EGO, impresara a mărturisit că nu există resentimente, ba chiar are o legătură de prietenie superbă cu Flavius Nedelea: „Suflete pereche pe viață, doi oameni care au ținut și țin enorm unul la celălalt, prieteni pe viață! O relație foarte frumoasă, este un om drag sufletului meu. Ne-am sunat, am primit invitația și am zis că bineînțeles că o să o onorăm amândoi. Nu există așa ceva (n.r. – resentimente)! Oamenii care au avut momente minunate împreună nu au cum să se urască niciodată. Dimpotrivă! Sarah se pregătește, are meciuri amicale, a semnat cu Sepsi. Rebecca este în America și Bebe este la antrenament”.

Ce afaceri are milionarul

Potrivit profilului de Facebook, Flavius Nedelea își serbează duminică, 10 septembrie, ziua de naștere. El este din Tulcea și are mai multe afaceri, printre care două hoteluri în Capitală, chiar în Centrul Vechi. Cu toate că nu face parte din showbiz, bărbatul este cunoscut pentru succesul pe care îl are în mediul antreprenorial.

„Vin turiști din toate colțurile lumii. Bucureștiul începe să funcționeze bine după 15 august. 15 august-30 noiembrie este perioada de vârf în București. (…) Din păcate, foarte mulți turiști plătesc în București jumătate cât plătesc în alte capitale europene. Turiștii vin aici pentru că mâncarea și băutură sunt mai ieftine”, spunea Flavius Nedelea în 2017, atunci când business-ul lui a atins o cifră de afaceri de 200.000 de euro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *