Flori de apartament magice. Atrag norocul, iubirea și banii în casă. Vei avea spor în toate

Trebuie neapărat să le ai în casă
Flori de apartament magice. Atrag norocul, iubirea și banii în casă. Vei avea spor în toate

Dacă îți plac plantele, probabil știi că există multe specii care sunt cunoscute pentru proprietățile lor de a atrage norocul, iubirea și banii în casă. Mai mult decât atât, există numeroase flori care sunt excelente pentru sănătate. Iată 15 plante de interior magice. Trebuie neapărat să achiziționezi câteva dintre ele!

Plantele care vor aduce norocul, iubirea și banii în casa ta

Treci printr-o perioadă nefastă? Simți că norocul te ocolește, iar problemele par că se țin lanț de capul tău? Ei bine, noi avem soluția pentru tine.

Ar fi ideal să poți cumpăra, macăr una dintre aceste plante de mai jos. Potrivit specialiștilor, ele atrag ca un magnet norocul, iubirea și banii în casa ta. Vei simți energia și puterea lor în cel mai scurt timp!

  • Iedera suedeză

Cunoscută de majoritatea românilor ca și ”țânțărica”, această plantă extraordinară are un miros parfumat care alungă țânțarii cât ai clipi, dar asta nu este singura sa calitate.

Conform credinței populare, cu o îngrijire adecvată, iedera suedeză atrage banii și norocul în casă. În plus, aceasta este și o plantă foarte elegantă pe care este și păcat să nu o ai în casă. Frunzele sale sunt rotunjite, iar marginile zimțate și oarecum cărnoase.

Iedera suedeză
Iedera suedeză
  • Arborele de jad

Arborele de jad este una dintre cele mai cunoscute specii pentru atragerea banilor, iubirii și a norocului. De fapt, acestei plante i se mai spune și ”planta banilor”.

Astfel, arborele de jad este perfect pentru a fi inclus în casa ta. În plus, este și foarte simplu de îngrijit. Păstrează-l într-un mediu între 18 și 24 de grade Celsius și într-un loc în care primește între 4 și 6 ore de lumină directă pe zi. Udarea se face moderat. Arborele de jad tolerează mai bine seceta decât excesul de apă.

Te-ar mai putea interesa și Plante care aduc fericire și bunăstare. Trebuie să le ai în casă, sunt considerate adevărate talismane norocoase!

  • Bambusul norocos

Bambusul norocos este o altă plantă foarte apreciată de Feng Shui. Conform filozofiei milenare, această floare deosebită este capabilă să atragă bunăstarea în casa ta.

În plus, bambusul norocos este și foarte ușor de îngrijit. Totuși, fiind o plantă care are nevoie de multă apă, necesită udare frecventă, mai ales vara. De asemenea, bambusul norocos are nevoie și de o locație în care să primească lumină solară indirectă.

Te-ar mai putea interesa și Planta pe care e bine să o porți în buzunar. Alungă ghinioanele și aduce norocul în viața ta!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
8.1 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *