Flori în funcție de zodie. Ce să oferi și să știi sigur că îi place

Există 12 zodii și tot atâtea preferințe inclusiv când vine vorba despre flori

Scris de: Dana Cazacu

17 Feb. 2022

Flori în funcție de zodie. Ce să oferi și să știi sigur că îi place

Astrele ne conduc viața, iar a oferi flori în funcție de zodie este cel mai indicat când trebuie să alegi un buchet cu efect garantat. Așa că, atunci când vrei să trimiți un buchet de lalele roșii îndrăznețe, de floarea-soarelui sau de crini parfumați, consultă puțin și horoscopul floral, deoarece s-ar putea să te ajute. Iată ce floare ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut.

Zodia în care te-ai născut și floarea caracteristică

Dacă ești un fan al horoscopului și îți cunoști pe de rost semnul zodiacal, sunt șanse să fii intrigat să afli despre florile zodiacale.

Flori în funcție de zodie – Berbec

Berbecului i se potrivesc flori de culoarea pasiunii, pline de romantism sau de altă natură, cum ar fi un buchet de lalele roșii, oricum ar fi, dar să nu fie nu foarte discret.

Florile zodiei taur

Taurii ar putea fi răsplătiți cu un buchet de crini maiestuoși. Aceste flori fac apel la întreaga gamă de simțuri. Parfumul acestor flori îi va satisface latura romantică și senzuală a taurului.

Flori în funcție de zodie – Gemeni

Trandafirii se potrivesc cu gemenii. Această floare simbolizează dragostea și compania, transmițând o gamă largă de mesaje și sentimente, în funcție de culoarea pe care o au.

Florile zodiei rac

Un buchet de delphinium nu s-ar potrivi decât unui semn de apă. Este cazul racului. Aceste flori simbolizează o inimă deschisă, atașament arzător și un sentiment de lejeritate și ușurință, făcând apel la sensibilitatea și romantismul acestui semn zodiacal.

Flori în funcție de zodie – Leu

Leilor le va atrage atenția un buchet mare de floarea soarelui. Aceste flori se vor potrivi cu inima mare a acestuia, simbolizând fericire și căldură.

Florile zodiei fecioară

Un aranjament floral care să provoace latura veselă a fecioarelor este reprezentat de margarete. Aceste flori au o frumusețe sălbatică, formă de stea și calitățile lor legendare fermecate și vor atrage latura amuzantă a acestui semn zodiacal.

Flori în funcție de zodie – Balanță

Balanțelor le plac hortensiile. Acestea personifică echilibrul contrariilor, prin tulpinile puternice din lemn și flori în formă de stea. Ele simbolizează sinceritatea sinceră și recunoștința celui care dăruiește.

Florile zodiei scorpion

Pe scorpion îl poți răsfăța cu un buchet de bujori roșii. Aceste flori simbolizează romantismul și puterea. Sun considerate semn de bun augur și prosperitate.

Florile zodiei săgetător

Personalitatea multidimensională a săgetătorului poate fi captată cu un buchet de garoafe. Aceasta are mai multe simboluri dragoste la fascinație, de la distincție la noroc. Acestea personifică puterea și rezistența Săgetătorului.

Florile zodiei capricorn

Violetele africane sunt florile pe care le-ar îngriji un nativ din zodia capricorn. Acestea au florile viu colorate și petale moi și catifelate care îl răsfață. Au o notă de lux și senzualitate cu care fac perechea perfectă cu Capricornul.

Flori în funcție de zodie – Vărsător

Orhideele îl copleșesc pe vărsător cu frumusețea lor liniștită, forma acestora artistică și grația lor inerentă Simbolizează dragostea, frumusețea și puterea. Orhideele roz reprezintă afecțiunea pură, iar orhideele cattleya transmit un farmec matur.

Florile zodiei pești

Peștilor puteți să le trimiteți buchete de alstroemeria. Acestea au flori delicate și aspect de crin în miniatură. Aceste flori sunt amestecul potrivit de frumusețe generoasă și splendoare liniștită și reprezintă un aranjament floral care nu se simte prea îndrăzneț sau ostentativ.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *