Florile cu care nu dai greș de Valentine’s Day. Cu ce buchet îți poți impresiona iubita

Acestea sunt cele mai romantice alegeri

Scris de: Daoud Andra

10 Feb. 2023

Majoritatea femeilor iubesc florile și adoră să primească flori, indiferent de ocazie. Dacă nu știi ce buchet să-i cumperi iubitei tale, sunt câteva alegeri cu care mergi la sigur. Care sunt florile cu care nu dai greș de Valentine’s Day și de ce sunt potrivite pentru această ocazie și nu numai.

Acestea sunt florile cu care nu dai greș de Valentine’s Day

Fiecare femeie are un tip de flori preferate, pe care iubește să le primească indiferent de ocazie. Ca să fii sigur că faci alegerea corectă, cel mai simplu este să afli din timp ce fel de flori îi plac partenerei tale, pentru a nu da greș. Nu toate tipurile de flori sunt pe placul tuturor femeilor, iar atunci când mergi la sigur nu ai cum să greșești.

Totuși, dacă ești de puțin timp împreună cu iubita ta și încă nu ai aflat ce fel de flori preferă, sunt câteva alegeri cu care mergi la sigur. Iată pentru ce poți opta de Valentine’s Day, dacă vrei să o impresionezi!

Trandafiri

O alegere clasică, previzibilă, dar în același timp sigură. Nimic nu transmite mai multă pasiune decât un buchet de trandafiri roșii. Dacă vrei totuși ceva mai puțin îndrăzneț, alege trandafiri roz, albi, portocalii sau galbeni. O singură regulă trebuie să respecți: indiferent de numărul lor, toți trandafirii din buchet trebuie să fie de aceeași culoare, nu amestecați.

Citește și: Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților 2023 pentru soție sau iubită. Daruri superbe cu care îți poți surprinde perechea

Lalele

Multe femei preferă florile de sezon și cum primăvara se apropie, iar lalelele sunt peste tot, un buchet cu aceste flori poate fi extrem de potrivit pentru această ocazie. Poți alege orice culoare de lalele și un ambalaj cât mai simplu. Le poți oferi și doar legate cu o fundă colorată, fără celofan. Ai grijă când le alegi să fie îmbobocite, nu complet deschise, pentru că aceste flori se trec foarte repede.

Bujori

Deși nu sunt flori de sezon, poți găsi bujori în aproape orice florărie. Aceste flori delicate sunt foarte romantice și fine și orice femeie le va aprecia atunci când le va primi. Un buchet de bujori albi sau roz poate fi alegerea ideală pentru ziua de 14 februarie și nu numai.

Florile cu care nu dai greș de Valentine’s Day
Bujorii sunt unele dintre cele mai romantice flori

Orhidee

O floare sofisticată și rară, orhideea poate fi oferită dacă vrei să-i transmiți femeii iubite cât de mult înseamnă pentru tine. Poți alege să o pui într-un buchet cu mai multe flori asortate și nu ai cum să dai greș. Ai grijă să nu combini prea multe culori. Dacă ai ales o orhidee mov, tot în aceeași nuanță trebuie să fie și restul florilor din buchet.

Citește și: Dragobete 2023. Pe ce dată pică și care este semnificația acestei sărbători

Crini

Aceste flori sunt încărcate de semnificații. Simbolizează iubirea sinceră, sentimentele pure, intențiile nobile și devotamentul. Sunt perfecte dacă vrei să îți surprinzi iubita de Valentine’s Day sau dacă vrei să o ceri în căsătorie.

Buchetele asortate

Dacă nu te poți hotărî asupra unui singur tip de flori sau dacă partenerei tale îi plac buchetele ample, cu flori asortate, poți opta pentru un astfel de buchet. Ai grijă să nu combini prea multe tipuri de flori și nu uita că „less is more”. În florării găsești multe astfel de buchete gata făcute, însă ai grijă să nu fie mai mult de două culori în buchet și să nu arate prea încărcat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *