Florin Dumitrescu, declarații importante după plecarea de la Antena 1: “Ne-am îndeplinit toate obligațiile contractuale”. Ce și-a dorit ca fanii să știe

Iată ce a declarat Florin Dumitrescu după plecarea de la Antena 1!

În toamna anului 2023, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au încheiat colaborarea cu Antena 1. Cei trei chefi au refuzat să participe la filmările noului sezon Chefi la Cuțite, după cum au anunțat șefii postului de televiziune. Ulterior, Antena 1 i-a dat în judecată pe celebrii bucătari. Iată ce a declarat Florin Dumitrescu despre scandalul în care este implicat!

Florin Dumitrescu, despre procesul în care este implicat el și foștii săi colegi

În luna octombrie a anului trecut, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au renunțat la Chefi la Cuțite. Anunţul despărţirii a fost făcut de conducătorii de la Antena 1.

Aceștia au transmis un comunicat de presă în care au precizat că cei trei bucătari au refuzat să ia parte la filmările noului sezon al celebrului show culinar. Ulterior, șefii de la Antena 1 au pornit în căutarea altor jurați. Totodată, aceștia au decis să-i dea în judecată pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

”Vom lăsa instanța să decidă de partea cui este adevărul”

Inițial, niciunul dintre cei chefi nu a făcut vreun comentariu pe acest subiect. Ulterior, Cătălin Scărlătescu nu s-a mai putut abține și a vorbit despre procesul în care este implicat el și foștii săi colegi, iar acum a venit și rândul lui Florin Dumitrescu să rupă tăcerea.

”Am citit ultimele articole din presă și implicit și notificarea transmisă presei, iar eu personal consider că nu am făcut nicio declarație și nicio afirmație provocatoare sau mincinoasă, dar fiindcă confidențialitatea mă împiedică să fac declarații, sincer mă voi limita la a clarifica un singur lucru.

Eu și colegii mei ne-am îndeplinit la punct și virgulă toate obligațiile contractuale până la data expirării contractului. În rest, vom lăsa instanța să decidă de partea cui este adevărul. Spor la gătit!”, a spus vedeta pe rețelele sociale.

Citește și Ce cadou inedit i-a pregătit Florin Dumitrescu soției sale. Fanii au reacționat imediat, când l-au văzut: “Înseamnă despărțire, o spun din experiență”!

Ce a declarat Cătălin Scărlătescu despre proces

Iată ce a declarat și partenerul de viață al Doinei Teodoru despre scandalul în care este implicat el, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

”Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată…

Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva: Băi, v-a dat în judecată Antena!. Îți dai seama că ne așteptam să ne dea. Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!”, a transmis Cătălin Scărlătescu, potrivit Cancan.

Citește și Florin Dumitrescu dă de pământ cu Antena 1: “Timp de nouă ani nu am existat”. Ce a putut să spună abia acum: “M-am răcorit”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *