Florin Dumitrescu, reacție surprinzătoare după anunțarea noilor jurați de la Chefi la Cuțite: “Dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd”

Mesajul transmis în ziua în care s-au anunțat noii jurați

Scris de: Daoud Andra

13 Dec. 2023

Florin Dumitrescu, reacție surprinzătoare după anunțarea noilor jurați de la Chefi la Cuțite: “Dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd”

De când a renunțat la proiectul Chefi la Cuțite, Florin Dumitrescu este foarte activ pe rețelele de socializare. Bucătarul își ține la curent fanii din mediul online cu noile proiecte pe care le are și nu ezită să le răspundă la unele curiozități. Ce a transmis prin intermediul rețelelor de socializare, la scurt timp după ce au fost anunțați noii jurați ai emisiunii.

Florin Dumitrescu, mesaj cu subînțeles în mediul online

În timp ce foștii jurați de la Chefi la Cuțite își văd de viață și de proiecte, postul de televiziune Antena 1 a anunțat, la începutul acestei săptămâni, cine îi va înlocui pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Emisiunea va avea, în sezonul cu numărul 13, patru jurați în loc de trei, iar producătorii au început deja să o promoveze în mediul online.

Citește și: Ce spune Florin Dumitrescu, despre întoarcerea în televiziune, la scurt timp după ce a părăsit Chefi la Cuțite. Tocmai le-a dat vestea fanilor

Părerile telespectatorilor au fost împărțite. Pe pagina de Facebook a emisiunii au apărut tot felul de comentarii și, în timp ce unele persoane se declarau nerăbdătoare să vadă emisiunea cu noii jurați, alții au spus că show-ul nu va mai fi la fel fără Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu. Ba mai mult, unii dintre fanii emisiunii au comentat și pe conturile personale ale foștilor jurați. Florin Dumitrescu a postat, în aceeași zi, un mesaj prin care a dat de înțeles că vede comentariile fanilor, însă alege să nu răspundă.

”Gânduri de azi: salut cu respect ziua de luni, trezit cu noaptea în cap și ambiție cât să ajungă încă vreo 30 de ani de acum încolo. Dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd. Dacă văd, nu înseamnă că trebuie să reacționez. Dar gândul meu e bun și pașnic, pentru că așa am fost educat!”, a scris bucătarul, într-o postare mai amplă, pe paginile lui de Facebook și Instagram.

Florin Dumitrescu, reacție surprinzătoare după anunțarea noilor jurați de la Chefi la Cuțite
Postarea lui Chef Florin Dumitrescu

Cine sunt noii jurați de la Chefi la Cuțite

În luna octombrie, Antena 1 anunța că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai participa la filmările pentru sezonul cu numărul 13. Cei trei chefi s-au retras din emisiunea din care făceau parte de la primul sezon și au spus că motivul îl reprezintă oboseala acumulată.

Citește și: Unde vor putea fi văzuți foștii jurați de la „Chefi la cuțite”. Fanii au primit cu mare bucurie vestea dată de Florin Dumitrescu

La două luni de la anunțul plecării, Antena 1 a transmis că le-a găsit înlocuitori. La masa juriului vor fi de acum patru scaune în loc de trei, iar acestea vor fi ocupate de: Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ştefan Popescu şi Chef Orlando Zaharia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *